Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har hatt litt utleige på AirBNB og har brukt ein Igloohome keybox. Men vil no prøve å installere smart dørlås. Men må kunne generere koder for å sende ut til gjester utan at eg er fysisk til stades (slik eg kan med Igloohome boksen).

Har sett litt på Igloo sine låsar men blir veldig usikker på installasjonen.

Ser ein del snakkar varmt om Id Lock, men kan den brukast på denne måten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Installasjonen er nok ganske lik på dei fleste smarlåsar uavhengig av merke. Dei fleste passar i eksisterande låsekasse og har eit litt stort beteningstablå som blir liggande på utsida på døra. Det vil kunne være behov for litt finjustering av låsebolten men elles bruker monteringa å være grei.

Ettersom du har ein keybox i tillegg så kan det kanskje være ein tanke å sette inn "vanlig" smartlås som kan opnast med brikke, og ha denne brikka innlåst i keybox? Då oppnår du omtrent lik funksjonalitet, der du kan gi andre tilgang til keybox og der det ikkje er eit stort tap om leigetakaren mister brikka.

Lenke til kommentar

Ja, vil egentleg bort frå keybox. Eg syns den er grei,. men ein del gjester har problemer med å opne den så kan bli litt styr.

Mulig eg bekymrer meg unødig for installasjonen, er ikkje sånn veldig fingernem.

Ser ut til at Samsung SmartThings kan fungere med z-wave baserte låsar. Ser i alle fall at enkelte har laga link mellom den og AirBnb. Treng egentleg ikkje link direkte, er nok om eg kan lage kode og sende som melding når det er ein gjest på veg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...