Jump to content
Sign in to follow this  
Guest 1ea1f...4e8

Hva burde stillingstittelen min være?

Recommended Posts

Guest 1ea1f...4e8

Jeg ble ansatt i nåværende stilling for seks år siden. I løpet av årene som har gått har innholdet i stillingen endret seg en del, så jeg har litt lyst til å kalle meg noe annet. Ikke at det spiller så stor rolle i det daglige, men det er på en måte greit at epostsignaturen min (og CV, heh) gjenspeiler det jeg faktisk driver med. 

Lurte på om dere kanskje kunne hjelpe med innspill til passende tittel? 

Dette er hva jeg bedriver dagene med:

- vi er en IT bedrift, vi leverer webløsninger.

- jeg har hovedansvaret for support til selskapets kunder i Skandinavia. Vi er et team på support, vi hjelper hverandre ved behov (ferier osv), men i all hovedsak er det jeg som dekker Skandinavia. Svarer på spørsmål over mail og telefon. 

- som del av support så gjør jeg en del feilretting av websider. Hvis jeg må skrive kode er det stort sett CSS det går i. Som regel ikke noe avanserte greier, men legger til noen linjer her og redigerer noen linjer der. 

- jeg holder kurs på systemene våre. 

- hvis kundeansvarlig er nedsnødd i arbeid, eller borte, så tar jeg utviklingsprosjekter. Skaffer kravspesifikasjon fra kunde, sender til produksjon hos utviklerteamet og holder kontakt mellom tek og kunde til jobben er levert. 

- hvis det er enkle bestillinger så gjør jeg jobben også. Setter opp det som trengs i systemene våre, kanskje skrive litt HTML eller CSS. Funksjonalitet kunder bestiller finnes ofte i plattformen vår fra før, da kan jeg bidra. 

- jeg kan plattformen vår ut og inn nå, og er ofte sparringpartner for kundeansvarlige ift hvordan vi skal foreslå å løse en bestilling. 

- jeg sender ut nyhetsbrev. 

- jeg bestiller kaffe og kontorrekvisita. 

 

Tror det var alt. 

 

Hva syns du jeg skal hete? Selskapet er internasjonalt så tittelen bør være på engelsk. :)

Jeg har bevisst ikke nevnt nåværende stillingstittel. Jeg syns ikke den passer lenger, og vil ikke gi at den skal legge noen føringer. 

Men hvis dere nå foreslår den så er den kanskje ikke så dum likevel. 

Anonymous poster hash: 1ea1f...4e8

Share this post


Link to post

Vil det i det heile tatt være rom for å endre stillingstittel? Dei fleste store seldkap, og særleg store internasjonale selskap har vanlegvis standariserte stillingstitlar slik at ein ikkje får forskjellige personar i forskjellige land som har ulik stillingstittel til tross for at dei har like arbeidsoppgåver. 

Slik som du lister opp arbeidsoppgåvene dine så virker det som at det er support som et hovedjobben, pluss diverse strøoppgåver. Då er nok den mest beskrivande stillingstittelen eit eller anna med support eller kundebehandlar i tittelen, men eg får litt inntrykk av at det ikkje er slik tittel du vil ha. 

Med tanke på framtidig CV så er det stillingsbeskrivelsen som er viktig, ikkje stillingstittelen. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Annonse
Guest 1ea1f...4e8

Ja, du har rett i at jeg "heter" noe med support. Og det er selvfølgelig helt greit, det er jo det som i utgangspunktet er hovedoppgaven min. Men, jeg lurer på om noen hadde innspill til noe som kunne dekke både det og det andre jeg driver med. For, tiden min er vel egentlig delt 50/50 mellom support og alt mulig annet. Til tider er det faktisk mest annet og minst support. 

Det er antakelig mulig å bytte, sjefen min har nevnt det flere ganger at den tittelen er upresis, og så har vi ledd det bort. For ikke å snakke om stillingsbeskrivelsen min. Synd at "potato" ikke kommer til å slå an i utlandet. :wee:

 

Anonymous poster hash: 1ea1f...4e8

Share this post


Link to post

Service Delivery Manager eller noe slikt er vel en relativt standard tittel med fokus på å sørge for at et sett kunder får nødvendig support/støtte osv.

Share this post


Link to post

Senior Solutions Consultant Evangelist 
/sarkasme

Men seriøst, ikke heng deg opp i stillingstittelen. Stillingstitler har blitt så flåsete og intetsigende de senere årene at det er omtrent meningsløst. Det er basically bare pynt på visittkortet, og har ingenting å si i forhold til CV og fremtidige jobber.

Share this post


Link to post
Guest 1ea1f...4e8
Taurean skrev (1 time siden):

Kaffeansvarlig ^^ hehe

👍 

Anonymous poster hash: 1ea1f...4e8

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...