Gå til innhold

Star Citizen har nådd ny, stor milepæl


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har fulgt dette spillet siden starten av utviklingen, sett hvordan det har utviklet seg fra et lite sudio til flere studioer med over 500 ansatte totalt sett. Blir bare bedre og bedre.

Men det er desverre alltids noen som ikke skjønner hvor mye arbeid som ligger bak å utvikle noe som aldri har blitt gjort på denne måten før i en så stor skala.

Og av den grunn får spillet(og spillerne) og utviklerne mye ufortjent hat fra utenforstående.

Endret av offen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Groundbreaking-Maize skrev (2 timer siden):

MLM selskaper verden over bare senker hodet i skam når de ser hvor mye penger ChrisT Roberts har klart å melke fra idioter.

Tror nok det er litt motsatt.

Er en del folk som ikke har fått med seg hvor mye fint du får for pengene, og derfor kommer på forum for å klage.

offen skrev (33 minutter siden):

Men det er desverre alltids noen som ikke skjønner hvor mye arbeid som ligger bak å utvikle noe som aldri har blitt gjort på denne måten før i en så stor skala.

Og av den grunn får spillet(og spillerne) og utviklerne mye ufortjent hat fra utenforstående.

Synes det er veldig rart egentlig.

Rdr2 tok 7 år, og det var fra et allerede stort firma som var klar over hva de holdt på med.

Man kan jo allerede spille star citizen, og har kunnet spille det ganske lenge nå.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Og i tillegg hadde de en game engine å bygge med/på.

Pluss et studio med erfaring.

For CIG, måtte de bygge om en spill motor, så lage alle andre verktøy og rutiner og prosedyrer men de opparbeider seg erfaringer. De først 2-3 årene hadde nok ikke serlig med produktivt arbeid. Regner med nærmest alt måtte endres eller skrotes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Off topic:  gamer.no er helt fakka på mobil nå. Dere har nå reklame som faktisk dekker hele skjermen og som nesten gjør det umulig å scrolle nedover (last of us, ps reklame). Vurderer å støtte dere økonomisk (da jeg liker det dere holder på med), men inntil dere har et bedre oppsett blir dette satt på vent. Måtte på pc'n for å få lest saken jeg ønsket (som omhandler imponerende tall for SC)...

Endret av The Very End
  • Liker 1
Lenke til kommentar
The Very End skrev (3 minutter siden):

Off topic:  gamer.no er helt fakka på mobil nå. Dere har nå reklame som faktisk dekker hele skjermen og som nesten gjør det umulig å scrolle nedover (last of us, ps reklame). Vurderer å støtte dere økonomisk, men inntil dere har et bedre oppsett blir dette satt på vent. Måtte på pc'n for å få lest saken jeg ønsket (som omhandler imponerende tall for SC)...

Heisann! Det er selvfølgelig ikke bra. Kan du sende meg et skjermbilde av hvordan det ser ut på mobil til "audun at gamer punkt no", så kan jeg ta det med utvikleren vår her. Leg med mobilmodell og nettleserinfo også, så kan vi prøve å pinpointe det. 

Endret av Arodem
Lenke til kommentar
The Very End skrev (3 minutter siden):

Off topic:  gamer.no er helt fakka på mobil nå. Dere har nå reklame som faktisk dekker hele skjermen og som nesten gjør det umulig å scrolle nedover. Vurderer å støtte dere økonomisk, men inntil dere har et bedre oppsett blir dette satt på vent. Måtte på pc'n for å få lest saken jeg ønsket...

Firefox på mobil støtter blokkering av reklame. Anbefales.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser det fortsatt er folk som forsvarer dette prosjektet (for la oss være ærlig det her er meir et prosjekt enn et selskap). Sjøl har eg vert med sia kickstarteren og gjennom alt videomateriellet vi har fått tilgang til samt responsen til ansatte på forumet og spectrum er det tydelig sjøl med min avgrensa kompetanse frå større prosjekt at Chris Roberts er ein elendig prosjektleder. Fyren klarer ikkje definere kva det er han vil levere og han blir kjapt solgt på ideer som verken får han nermere et ferdig produkt eller gir ein meirverdi til universet han bygger. Dette samt ein generelt svak økonomistyring har ført til at CIG no er inne i ein ond sirkel der dei er avhengig av løpande inntekter kvert år berre for å halde seg flytande. Inntekter som kjem utelukkande frå salg av nye ting i spelet som han fullstendig mangler fundamentet for å implementere. Heile greia kjem på ett eller anna tidspunkt til å implodere og på tross av uendelig med grafiske assets vil det ikkje være noke meir av et spel der når implosjonen intreffer enn den tech demoen du finner der i dag.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
entername skrev (18 minutter siden):

Heile greia kjem på ett eller anna tidspunkt til å implodere og på tross av uendelig med grafiske assets vil det ikkje være noke meir av et spel der når implosjonen intreffer enn den tech demoen du finner der i dag.

Tech demo?

Har da flere fult spillbare moduler for øyeblikket.

Fps, racing, dogfighting, åpent univers.

Bare FPS delen alene kunne blitt utgitt som et spill.

 

Ellers vet vi jo at de er kommet langt med campaign.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
alike skrev (4 timer siden):

INGEN spill som noen gang har eksistert er i nærheten av å være så teknisk avansert som dette - bare det alene fortjener tålmodighet ? Og jeg tror blant annet DF er ganske enige med meg i den påstanden ?

https://streamable.com/79j0q3

https://en.wikipedia.org/wiki/Sunk_cost

Endret av Groundbreaking-Maize
Lenke til kommentar
Groundbreaking-Maize skrev (24 minutter siden):

1. En bug i et uferdig spill? Skal det være et argument? Mange spill som lanseres med slike bugs og fortsatt får 9/10 karakterer.

2. Ikke i nærheten av sunk cost-prinsippet. De gjør fortsatt enorm framgang, drar inn penger, og ser ut til at de får til det de prøver på. 

De som ikke setter pris på det CIG gjør her forstår nok ikke hvordan det å utvikle spill fungerer i nok detalj. Greit nok at ikke alle forstår det, men kanskje litt dumt å være så negativ når man ikke forstår situasjonen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...