mr.wolf Skrevet 15. juni 2020 Rapporter Del Skrevet 15. juni 2020 (endret) Hvis man skal grille til mange gjester og skal grille mye forskjellig så folk bare kan forsyne seg med det de vil ha, hvordan kan man holde den ferdiggrillede maten varm? Bruker kullgrill så kan ikke skru ned varmen på en side som man gjør med gassgrill. Kan man bruke aluminiumsformer? Kan den ferdige maten ligge oppi dem en stund uten å bli svidd selv om det er høy varme på grillen? Endret 15. juni 2020 av mr.wolf Siter Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 15. juni 2020 Forfatter Rapporter Del Skrevet 15. juni 2020 Eller hvordan er det å legge maten på indirekte varme uten lokk? Bruker tønnegrill. Siter Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.