Gå til innhold

Hvordan holde maten varm når man griller?


Anbefalte innlegg

Hvis man skal grille til mange gjester og skal grille mye forskjellig så folk bare kan forsyne seg med det de vil ha, hvordan kan man holde den ferdiggrillede maten varm? Bruker kullgrill så kan ikke skru ned varmen på en side som man gjør med gassgrill. Kan man bruke aluminiumsformer? Kan den ferdige maten ligge oppi dem en stund uten å bli svidd selv om det er høy varme på grillen?

Endret av mr.wolf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...