Gå til innhold

Hvordan holde maten varm når man griller?


Anbefalte innlegg

Hvis man skal grille til mange gjester og skal grille mye forskjellig så folk bare kan forsyne seg med det de vil ha, hvordan kan man holde den ferdiggrillede maten varm? Bruker kullgrill så kan ikke skru ned varmen på en side som man gjør med gassgrill. Kan man bruke aluminiumsformer? Kan den ferdige maten ligge oppi dem en stund uten å bli svidd selv om det er høy varme på grillen?

Endret av mr.wolf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...