Gå til innhold

ANMELDELSE: The Last of Us Part II


Anbefalte innlegg

Ser ut som det er en del rare valg i storyen. Sett fra starten og 20 timer inn på nettet og føler jeg har null relasjon til noen karakterer, her kan virkelig alle bare dø uten at jeg bryr meg. Fikk aldri den følelsen i enern der man nesten ble glad i karakterene. Uten å spoile så ser jeg absolutt hvorfor dette får masse kritikk og ikke.av politiske grunner. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
15 minutes ago, Mala said:

Kunne faktisk aldri falt meg inn og sittet og se andre spillet igjennom ett spill av denne typen, eller noe annet spill for den del. Men det er nå meg.

Eneste grunnen til at det ble sånn nå er at jeg hadde lyst å se hvordan det endte etter jeg spilte enern. Men jeg har ikke en PS4 og gidder ikke kjøpe en PS4 bare for å spille dette spillet :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Mr_Spock skrev (1 time siden):

Akkurat startet, ser veldig lekkert ut. Vifta går på min PS4 Pro, første gang jeg har hørt noe til den.

 

Om noen kommer her og påstår noe annet, vil eg si det er løgn ? Dette spiller presser hardware så til de grader! Imponerende i stor skala, men enda mer imponerende med alle de små detaljene som man finner nærmest i alle krinker og kroker.  Helt sykt.

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mala skrev (6 minutter siden):

Om noen kommer her og påstår noe annet, vil eg si det er løgn ? Dette spiller presser hardware så til de grader! Imponerende i stor skala, men enda mer imponerende med alle de små detaljene som man finner nærmest i alle krinker og kroker.  Helt sykt.

Veldig høy klasse, hdr ser bra ut - bra lyd - har du surround anlegg vil spillet vite vinkel/avstand mellom fronthøytalerene, surround og bakhøytalerene. Mye arbeid lagt i dette for å gi en god opplevelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mr_Spock skrev (17 timer siden):

Veldig høy klasse, hdr ser bra ut - bra lyd - har du surround anlegg vil spillet vite vinkel/avstand mellom fronthøytalerene, surround og bakhøytalerene. Mye arbeid lagt i dette for å gi en god opplevelse.

Ja når det gjelder lyd er dette noe av det råeste jeg har hørt i et spill. Et godt eksempel på dette er lyden av regn når det treffer forskjellige flater og materialer. Helt sykt hvordan de har tenkt på detaljer som dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Rent teknisk var man aldri i tvil at det sku levere, det var forventet. De har jobbet med spillet i 7 år. Det er ganske sykt at dette og RDR2 er de to lekreste spillene og begge ser vanvittig bra ut på henholdsvis PS4 og Xbox One X. Ser hvor bra man kan få spill med optimalisering. I teorien skal en dyr PC kunne få bedre grafikk men det gjør man ikke :p

Lenke til kommentar

Jeg greide å unngå alle spoilere og diskusjoner før jeg hadde rundet spillet selv. Så jeg startet uten å være påvirket av influencere og negativ pr på forhånd. Må si jeg storkoste meg gjennom det. Ting skjer som ga meg grøsninger og gåsehud ingen andre spill har. Kun Vikings og GOT som har gitt meg lignende reaksjoner. Legninger og politikk var ikke noe jeg tenkte et sekund på.

Spoiler

Det mest negative for meg var at det ble så tydelig at man skulle spille Abby for å få sympati med henne for valgene hun gjorde, men etterhvert så synes jeg det fungerte. Hvem som var "skurken" mellom Abby og Ellie blir (for meg) uklart mot slutten.

Ting er det jo å plukke på i historien underveis, det lever aldri helt opp til historien i det første spillet, (som jeg dro igjennom igjen uken før) men jeg er helt enig i anmeldelsen her, og til Karl og Rune i Levelup. 

Endret av PinkCase
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 Ble ferdig med spillet i går... Hadde heller ikke sett eller hørt noe som helst av spillet før og må si jeg er j***** skuffet. 

Spoiler

Faktisk så elsket jeg de første 7-8 timene. Måten de gnagde livet av Joel gjorde selvfølgelig dype inntrykk, men jeg tok den. At Ellie ville ha sin revansj var også helt i orden for meg. Måten de bygde opp historien på var nydelig, helt til det ble klart at Ellie visste hele tiden hva Joel hadde gjort. Karakterdrapet Naughty Dog har gjort på lille uskyldige Ellie, mangler sidestykke i spillhistorien i mine øyne. Utover spillet fikk jeg mer og mer avsky på Ellies vendetta og hadde tilslutt null sympati for henne. Etter at Abby sparte livet hennes for ANDRE gang og hun likevel forlot sin nye familie for hva? rettferdiggjøre hennes egen eksistens? ville jeg egentlig ikke spille mer... I den siste kampen vegret jeg meg for å gå til angrep på en utsultet og avstumpet Abby (med kniv!) og lot Ellie dø mange mange ganger før jeg endelig tok mot til meg for å fullføre...

Jeg sitter rett og slett igjen med et spill som har pisset på alle de 40-45 timene jeg har levd i denne ufyselige verden og jeg angrer på at jeg ikke leste alt om spoilere før release. Det er akkurat som at noen i Naughty Dog ville advare oss mot dette møkkaspillet.

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

For egen del:

Spoiler

Første delen var bra, veldig bra i perioder, men etterhvert ble det veldig oppdelt og surrete, motivasjonen for å spille videre minsket i takt med at fremdriften ble lidende. Men ellers greit, Ellie på hevntokt for Joel.

Men så skal jeg jeg spille Abby? Misliker sterkt, har ingen motivasjon for å spille Abby. Så går det opp for meg at jeg kommer å måtte spille Abby i mange timer fremover. Prøver å spille et par timer men det tar så i mot at jeg ikke orker mer.

Vet ikke helt hva de prøver på her, men dette er veldig laber måte å sette sammen en historie på.

Men i fremtiden en gang, når motviljen har lagt seg, vil jeg prøve på nytt - men da se helt bort fra historien og spille det om igjen - men da forberedt for storyopplegget og kun nyte det for gameplay - og antagelig skippe det meste av cinematic.

 

 

 

Lenke til kommentar

Jeg er tre timer inne nå og akkurat nådd den første, store tvisten. Jeg må si at så langt forstår jeg ingenting av kritikken. Verdenen er flott realisert, karakterene er menneskelige og troverdige på godt og vondt, og historien treffer hardt. Om jeg skulle kritisert noe måtte det være at gameplayet er nærmest identisk, men jeg synes det var såpass godt i utgangspunktet at det ikke er noe stort ankepunkt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...