Gå til innhold

ANMELDELSE: The Last of Us Part II


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Theo343 skrev (48 minutter siden):

TLOU2 ble litt meh... så da løfter jeg blikket mot CP2077 som neste store håp. RDR2 RP vil gi mye moro til den tid.

Fikk du inn noen solide timer i dag? Skal rett hjem fra jobb nå å plukke det opp på Elkjøp! Og en 6-pakning øl..blir ett seigt formiddagskift i morgen ?

Lenke til kommentar

Sinte snøflak herjer med user score på Metacritic:

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/06/19/the-last-of-us-part-2-is-getting-predictably-user-score-bombed-on-metacritic/

 

For some context, The Last of Us Part 2 has been out for exactly seven and a half hours in the US. In some regions like Australia, it debuted late yesterday. But it’s a 25-30 hour game, so unless people are doing blitzing speed runs and then immediately going to Metacritic to post angry 0/10 reviews, these scores are made up of people who are either only a few hours into the game, or more than likely, have not purchased or played the game at all yet.

 

Right now, half a day into release in some regions, The Last of Us Part 2 has amassed 5,015 user scores. The Last Of Us 1 has 9,628 user scores total for its entire lifespan so yeah, something fishy is clearly going on.

Endret av afterall
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det som egentlig er overraskende er hvordan enkelte vrir det til at legningen er hovedgrunnen, eller egentlig noe som blir snakket om i det hele tatt. Eller egentlig ikke, jeg ser det gang på gang hver gang det kommer kritikk mot et spill og eller en film.

 

Kritikken jeg ser er historien, hvordan karakterene ikke er til å kjenne igjen, hvordan naughty dog behandlet youtubere(ta ifra dem deres levebrød) intervju i forkant, kommentarer til fans viss du tror på x eller y er du ikke velkommen, den absurde sex scenen - med tanke på alt naughty dog sa i forkant angående kvinnesyn. Veldig mye å ta tak i, men usikker på hvor mange som har følgt med utenom denne tråden.

 

Jada sinte snøflak, men access media som ivartar sin posisjon ved å gi spill kunstig høy score det driter vi i? Greit med selektiv vinkling, litt som med den såkalte "kritikken mot en legning".

 

Endret av Everket
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QB4VTZbn
Iki skrev (På 16.6.2020 den 11.52):

NRK har testet spillet, og nevner spesifikt det du sikter til i historien.

De gav det 6 i terningkast.

NRK er en temmelig inkompetent (og høyst tendensiøs og politisert) nyhetsorganisasjon, og deres mening er verdt minimalt i mine øyne. NRK gav også terningkast 5 til The Last Jedi, og skrøt filmen opp i skyene. NRK eier knapt evne til selvstendig tenkning, og journalistene der logger i stedet inn daglig på CNN, MSNBC, NYT og WP, og bare klipper-og-limer meningene og nyhetene derfra (og ja, jeg leser daglig am. nyheter, og har sett dette mønstret i åresvis).

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar
Geir T skrev (3 minutter siden):

NRK er en inkompetent (og høyst tendensiøs og politisert) nyhetsorganisasjon, og deres mening er verdt minimalt i mine øyne. NRK gav også terningkast 5 til The Last Jedi, og skrøt filmen opp i skyene. NRK eier knapt evne til å tenke selvstendig, og journalistene der logger i stedet inn daglig på CNN, MSNBC, NYT og WP, og bare klipper-og-limer meningene og nyhetene derfra.

Hmm, altså.. Spillet har jo også 95/100 basert på 94 kritikeranmeldelser. Jeg vil påstå det er ganske bra. 

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvsagt. Jeg er selv erklært intens hater av Modern Warfare 2 og det siste møkkaspillet i serien, men forstår jo at svært mange er ektremt fan av disse to spillene som jeg nærmest får vondt i brystet av å tenke på.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Er litt sjokert over scoren spillet har fått selv. Har nå spilt spillet i ca 6-7 timer og må si eg lo litt av alle di som meinte scoren var meir politisk enn basert på spillet, men kan ikkje annet en å si meg enig faktisk etter det er har spilt til nå. For meg er det 8/10 på det beste og som oftest rundt 7/10.

Orker ikkje komme med noe detaljert review før eg er heilt ferdig med spillet.

Endret av Noiz
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Spartapus skrev (På 19.6.2020 den 11.07):

Det er overraskende at vi får denne diskusjonen rundt hovedpersonens legning her i Norge. I USA er det forståelig da man har en stor gruppe praktiserende kristne. Nå tror jeg egentlig ikke at det er så mange her som synes dette er kontroversielt, men de få som gjør det gir gjerne lyd fra seg.

Det er også ganske teit at så mye tid går med til å diskutere hvor Ellie putter tunga. Hvor er de engasjerte diskusjonene om gameplay, grafikk, lydbilde? 

Tror det mer er en annen karakter i spillet folk misliker. Hvis "alle" man møter er enten lesbisk, homofil, transperson, har blått hår etc. kan det bli "for mye av det gode" for folk som er lei av at spillutviklere konkurrerer om å være mest mulig "woke". Jeg sier ikke det er tilfellet, men med både Ellie, Dina og denne tredje personen i "woke kategorien" er det mange som blir skeptiske.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klarte ikke helt å dy meg, så så på spoilersene...Og slutten av spillet. Skulle ikke dette være et survival horror aktig spill med zombier?

A alle spoilers og kommetarer..og lutten... Nesten som Animal Crossing:NH har en bedre historie.

Jaja. Sikkert forlk som kommer til å digge det, og bra for dem. Jeg holder meg unna.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...