Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Snitt 8. Klasse


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg er en gutt på 14 år, som egentlig er ganske flink på skolen. Jeg hadde 5.3 i snitt til jul og får 5.5 eller 5.6 nå til sommer.

Jeg regner med å gå ut med nærmest 6 i snitt ut 10. 
jeg spiller ca 4 timer Fortnite daglig. dessverre driver med ingen trening eller aktivitet. Klarer bare ikke.

Føler meg egentlig ganske lost og føler jeg sløser mye tid. Skolearbeid trenger jeg ikke jobbe noe særlig med. 

Jeg ønsker å søke jobb men er veldig shy og sliter med dårlig selvtillitt. Blir ikke mobbet og er fair enough likt på skolen. Har kompiser å henge med. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.

Hva slags jobber kan jeg søke på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Katakterkravene er mye strengere i 10ende. Dersom du har tenkt å kjøre samme stil, med 4 timer fortnite, og samme holdning hvor du nærmest tar det forgitt at gode karakterer kommer uten arbeid så vil du få et lite sjokk når avgangsåret  kommer.

Sier det ikke for å være ekkel, kun som et råd. Det er ganske stor overgang fra 8. til 10., og det som ville vært en 6er i 8. vil nok ikke tilsvare mer enn en 4er i 10.

Det man lærer i 8. er kun et grunnlag for det man skal bygge videre på. 

Det er mange jobber man kan søke på, men de fleste er nok innenfor dagligvare, butikk og lager pga alder. Finnes selvsagt noen småjobber utenom, men litt av målet burde være å finne noe man interesserer seg for. Målet burde ikke bare å få en jobb, men å klare og finne noe man synes er interessant og givende. 

Du nevner fortnite, så antar at gaming er av interesse. Da kan sommerjobb på expert, elkjøp eller telebutikk kanskje være noe, men skal sies at du muligens er i seneste laget. Hvis ikke er spørsmålet om du har andre interesser. Er du f.eks. systematisk, og god til å organisere kan både matbutikk eller lagerarbeid være gode alternativ. Finn noe du synes er interessant eller gøy. Jobb blir fort slitsomt om man ikke trives eller liker det man holder på med. Det merkes fort, og er ikke noe som er bra å ha med seg videre på CVen. 
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...