Gå til innhold

Lenovo med storsatsing på Linux-baserte PC-er


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror det kan være et marked.

Mest internett apps i dag så det er ikke mange windows programmene man trenger lengre, om en ikke bruker photoshop eller autodesk eller slikt no. Man kan bruke office365 online på Linux vel. Brukervennlighet er Ubuntu/Linux helt på høyden om ikke bedre enn Windows 10. Det er et spørsmål om critical mass og tilgjengelighet dette for teknisk sett eller for brukervennlighet er det ikke noe i veien for at de fleste brukere kan bytte til Linux. sett bort fra at del allerede bruker mest Linux via Android da..

 

Windows 10 er ikke så ille, nå kommer om et år eller to også Windows 10X med sømløse programoppdatering slik som Chromebooks.

Dette har jeg nå vært vant til på Ubuntu i mange år, har aldri hatt en kræsj i oppdatering på hjemme-PC og trenger ikke engang restarte etter oppdatering annet enn ved nye versjoner av linux-kjernen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123849734

Spørs om ikke USA skyter seg selv i foten når de prøver denne handelskrigen med Kina. Her ser det ut som lenovo ikke tør å låse seg til Microsofts programvare. Hvor mange andre selskaper gjør det samme og ser seg om etter alternativer eller lager det selv?

Lenke til kommentar

Linux har vært et godt alternativ i mange år. Problemet har vært at mange er avhengige av programmer som bare finnes på Windows (eller Mac). Spesielt MS Office har vel hindret at mange har byttet til Linux. Bedre tilgang til software på Linux og mer bruk av programvare som kjører i nettleser gjør vel at Linux vil øke i popularitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...