Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Tenker å ta meg en tur til Danmark i sommer, rundt slutten av juni-starten av juli. Lurer på om noen vet om man kommer inn med airbnb leie bevis? siden man kommer inn fra 15.juni med bevis på at man skal ha ett sted å bo i over 6 dager eller noe slikt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kravet om innreise frå 15 juni av er:
«indrejsende skal forud for indrejse have reserveret minds seks overnatninger i Danmark i et område, som ligger udenfor København».

Det skal være godt nok at ein har reservert overnatting, står ingenting om at det må være hotell, campingplass eller airbnb.

Lenke til kommentar

Har nttopp fått vite fra dansk kilde at "overnatting" pr nå forstås som "overnatting på sted med CVR-nr" (tilsvarer norsk organisasjonsnummer) og at verken besøk av slekt/venner eller overnatting som ikke avleirer seg i form av skatte-/MVA-rapportering (og faktura med MVA eller spesifkt MVA-fritak tross CVR-nr, f eks fordi man ikke er over MVA-terskel, "bare" næringsterskel med tilhørende regnskap) ikke godtas. 

Rimelig logisk egentlig, ut fra at hele (det ikke klart preseserte, jfr EU) poenget er at turisttrafikken det åpnes for skal komme reiselivsNÆRINGEN til gode. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...