Gå til innhold

HR på BI eller Høyskolen Kristiania?


Anbefalte innlegg

Hei!

Har vært et par år ute i arbeidslivet nå og kjenner smaken på å begynne å studere(er 23 år).

Har fått veldig mersmak på å jobbe med HR og tenker da å studere dette. For øyeblikket så er det to skoler jeg ser på, HK og BI. På HK så er det enten HR, organisasjonspsykologi og ledelse eller HR og personalledelse. På BI er det organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Begge studieplassene tilbyr linja i både Bergen og Oslo som begge er aktuelle.

Så til spørsmålet mitt; er det noen som har erfaringer skole/fag/linje etc? Sliter veldig med å finne ut hvilken av skolene som egner seg best for meg. Er spesielt interesserte i personlige erfaringer fra akkurat de linjene, men også generelt om skolene.

Utifra researchen jeg har gjort så virker det som om Høyskolen har et rykte om å være litt mer "useriøst" eller at gradene derifra holder mindre verdi (fullt klar over at de alt der er også NOKUT-godkjent eller hva nå enn det heter og at fagmessig skal det være likt innhold/utdanning). Samtidig så er det en del skryt av Høyskolen pga det er mindre klasser og man får både lettere kontakt med foreleser og det fører til bedre studiemiljø. Sistnevnt så virker det som om det har blitt mye bedre det over de siste årene.

På BI derimot så virker det mer "prestisjefylt" og at graden holder mer vekt, men det er jo enormt mye hearsay her på nettet. Er en større skole med flere elever og virker mer etablert, men igjen det er vanskelig å få noe konkret eller håndfast utifra tilfeldige kommentarer fra nettet. Ei hjelper det heller å spørre chatten hos begge skolene om forskjellene fordi de må svare "korrekt" og svarene blir aldri helt objektive.

Jeg kan avslutte med at jeg vet privatskole i Norge er lite kult, når man kan få gratis utdanning så enkelt og tilgjengelig som det er. Problemet ligger i at:
A. Jeg har ikke snittet til å komme inn på linjer jeg ønsker grunnet slapt arbeid på VGS, og er lite interessert i å ta opp fagene nå.
B. Om jeg vil studere til høsten 2020 så er jeg langt forbi søknadsfristen også.

Sooooo. Any inputs? Tar alle kommentarer, erfaringer og perspektiv! ?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
Sitat

 

studere buyessays


Brekker skrev (På 01.6.2020 den 11.19):
Organisasjonspsykologi på BI? Hva er perspektivene?

>>

Sitat er automatisk forkortet
 
>>

 

 

Hei,
Min bror studerer organisasjonspsykologi på BI. Han sier de har for mye lekser, men lærerne er virkelig flotte der. I sommer vil han jobbe som praktikant i psykologisenteret i Hellas, selv om det vil være et eksternt internship på grunn av pandemien.

Endret av Kemptt
Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...