Gå til innhold

Ikke døm hele Ife etter juks med data om atomkraft


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at det er IFE som har sørget for at Norge ikke har sett de industrielle mulighetene som ligger i å utforme og å bygge flytende salt reaktorer. De har vel hatt mer enn nok med å sverte denne typen reaktor.

 

Tatt i betraktning de store sikkerhetsmessige og prismessige fordelene som flytende salt reaktorene har så er det mer enn merkelig at de ikke er kommentert på IFE sine websider.

 

Som side-effekt så har vi fått en haug med propeller rundt om kring i landet i stedet for en målrettet satsing på å bli kvitt avhengigheten av fossilt brennstoff.

 

Den idéen om at det skal være noen kompetanse å ta vare på virker temmelig fjern all den tid at den ikke ser ut til å ha noen fremtid eller relevans.

Endret av dahln
Lenke til kommentar

At IFE i flere tiår har tatt i mot kjernefysisk materiale for å gjennomføre FoU-prosjekter for andre land uten å ha avtaler om retur av avfallet i etterkant er grunn til å legge ned stiftelsen og straffeforfølge dagens og tidligere ansatte. At IFE har jukset i forskningen er bare en bagatell sett opp mot dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...