Gå til innhold

44,2 Tbit/s: Skal ha satt ny fartsrekord over fiber med bare én lyskilde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min datter studerer i Sydney og har fiber inn i huset de leier, og de betaler langt fra de prisene du skisserer. Også mobilabbonementet hennes er mye billigere enn i Norge, hun får 4G med 20 GB i måneden og fri ringing/sms + 400 minutter gratis til Norge for under kr 200 (ca 30 AUD)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jatakk til økte hastigheter på sikt. Det blir nok aldri feil. Nå må vi bare få gjort noen kraftige røsk for å redusere latency. Det snakkes om at det vil bli redusert latency fra Elon Musk's satellitt mesh i lav bane.

Men tilbake til fiber. Vil en radikal økning i fiberhastighet automatisk få ned latency? Eller vil det være for tregt nettverksutstyr som fortsatt gjør at vi må slite med latency selv på slike akademiske hastigheter?

Lenke til kommentar
IsleStone skrev (21 minutter siden):

og de betaler langt fra de prisene du skisserer

Det finnes naturligvis unntak. Studenter og andre grupper mennesker som bor i store kollektiv kan også få rabatter og forhandle seg fram til bedre pakker, og i enkelte studentboliger er til og med bredbånd gratis. Men for den jevne australier er det ikke mye å skryte av. Ta en titt på flere australske bredbåndstilbydere som feks NBN eller Telstra for å få et innblikk i hvor dyrt og dårlig det er. Her er det snakk om å betale for å unngå binding og datapakker på toppen av tregt og dyrt internett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
FrihetensRegn skrev (3 timer siden):

Studenter og andre grupper mennesker som bor i store kollektiv kan også få rabatter og forhandle seg fram til bedre pakker, og i enkelte studentboliger er til og med bredbånd gratis.

Min datter leier en vanlig enebolig sammen med noen andre studenter, så de har ikke noen bedre pakke enn andre. Prisene som oppgis på nett, er nødvendigvis ikke det samme som de du kan få når du kontakter leverandør.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...