Gå til innhold

Xbox Series X|S - Generell diskusjon


Skal du kjøpe Series X?  

324 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe Series X?

    • Ja, på lanseringsdagen
      106
    • Ja, men ikke på lanseringsdagen
      88
    • Nei
      81
    • Vet ikke
      49


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
50 minutes ago, MindTooth said:

Elkjøp har tilbud denne uken på LG C1 som passer bra med konsollen: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/300085/lg-55-c1-4k-oled-2021

Vurderer selv da jeg trenger å oppgradere.

Kjøpte den selv i 65". Skal flytte og får ca. 4m i mellom tv'en og sofaen så tror 55" ville blitt for lite. Uansett ett utrolig tilbud.
Har 48" CX nå og denne C1 være enda bedre så kan ikke bli galt :).

Lenke til kommentar
54 minutes ago, Mala said:

Gikk for 65" CX i sommer til 12400,-, en helt fantastisk TV til spill! I forrige uke ble det en 48" C1 til PC-bruk i fra elkjøp, nydelig sak altså :) Er helt rått å spille på :D Kan ikke gå feil med en C1!

Håper bare størrelsen i riktig. Men, tror som sagt 55" kunne blitt litt "lite". Ville uansett vært surere hvis kjøpte 55" og den ble for liten,
jeg måtte da punget ut fullpris etter tilbudene forsvinner for 65".
Har alltid med min 48" kunne flytte stresslessen fram om tilbake. Nå i den nye leiligheten vil det bedre med sofa og da vil distansen som sagt være ca. 4m.
Har ikke overtagelses dato før den 15.12, men avtalte levering hjem dit jeg bor nå den 6.12. Da har jeg vel 50 dager åpent kjøp fra tidspunktet jeg får den levert?. Han i tv avdeling sa det gjaldt i fra bestillingstidspunkt, men står jo tydelig på Ekjøp sine sider:
"Du kan returnere varen i 50 dager etter den ble levert."

Lenke til kommentar

Husk at de praktiserer forskjellig på retur nå i covid tider. Åpent kjøp blir tidvis fjernet (over 14 dager) og på enkelte produkter fjerner man også vanlig angrefrist med dekning i covid og hygiene.

Jeg ville ikke lent meg helt avslappet på "åpent kjøp" i senhøst og vintermånedene.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
XtaZ skrev (20 timer siden):

Mens resten av verden ser ut til å være ekstremt positive til Halo Infinite så langt så er vel jeg mer lunken til hele greia etter å ha spilt det noen dager nå.


Grafikken er rimelig elendig selv på max settings. Halo 4 på PC og Titanfall 2 for eksempel ser langt bedre ut enn Infinite, å de spillene er 9 og 5 år gamle... Til tross for den ræva grafikken så er også spillet ELENDIG optimalisert på PC og det er ganske utrolig at jeg kan kjøre mange andre spill som ser mye penere ut på max settings med stabil 100+FPS på min gamle trofaste GTX970 mens Infinite har jeg nå skrudd ned oppløsningen til rundt 720p med alle graphics settings på low og da ligger jeg bare på rundt 60-70FPS.

 

Artstylen er helt elendig på visse områder, spesielt eksplosjoner og plasmaeffekter. Eksplosjonene ser bare ut som malingsbøtter som eksploderer og plasmaeffektene er helt elendig tafatte og mangler både gløden, lyseffektene de har på terrenget og den ettergløden de etterlot seg på objekter. Med andre ord plasmaeffektene så faktisk mye bedre ut på Halo CE for 20 år siden.

 

Halve våpenarsenalet varierer fra middels til totalt ubrukelige og er rett og slett bare dødskjedelige å bruke, og omtrent hele energy/plasma arsenalet er jo så jævla dårlige at det er sjeldent vits i å plukke de opp i noen som helst situasjon. Noen fungerer greit i noen situasjoner (shock rifle, cindershot) mens andre bør man bare ignorere totalt fordi de er så latterlig svake at det egentlig bare er selvmord å plukke de opp (sentinel beam, ravager, pulse carbine)

 

Mange klassiske våpen som har vært i spillene i åresvis er bare slettet til fordel for dårligere og kjedeligere varianter, som for eksempel at den klassiske hagla er byttet ut med Bulldog som er totalt søppel, Plasma Rifle ble byttet ut med Pulse Carbine, alle alien sniper variantene er helt borte, Fuel Rod cannon, SMG, Spartan Laser etc etc er helt borte uten noe erstatning.

 

Forerunner våpen eksisterer ikke i det hele tatt heller lengre siden 343i nå later som både Halo 4 og 5 aldri eksisterte til tross for at begge disse spillene hadde fantastiske multiplayere med bra våpenarsenal og mange fantastisk designede baner. Artige Promethean våpen som Incineratior Cannon, Binary Rifle, Light Rifle osv er borte for alltid.

 

Sprint er omtrent helt poengløst da den øker run speeden med 10%(?) eller noe slikt. Er egentlig ganske vanskelig å kjenne forskjell på vanlig walking speed og sprint og ofte lurer jeg på om sprint bare gir deg illusjonen av at du løper fortere ved å endre litt på walking animasjonen og ved å spawne slike vindeffekter rundt deg.

 

Sliding er helt elendig med veldig kort glidedistance og er helt upåvirket av terrenget så du sklir ikke lengre eller fortere i nedoverbakker eller noe slik. SØPPEL.

 

Det er alt for få brett og bortsett fra et par av de mindre brettene som Aquarius, Recharge og Streets så er alle brettene møkkakjedelige, uinspirerte og rett og slett bare elendig designet både i struktur og tematikk.

 

Melee damage blir ikke lengre boostet hvis man holder flagg eller oddball, så ikke bare er muligheten til å forsvare seg som carrier kraftig redusert sammenlignet med alle tidligere titler men det gjør at folk blir endra mindre motiverte til å faktisk være carrier og jeg ender vanligvis opp som den eneste på laget som gidder å ta på meg den jobben mens resten av folka løper rundt å later som objective games bare er vanlig team deathmatch. Jævlig unødvendig endring.

 

Appropo så er det ikke mulig queue opp for spesifikke spillmoduser av en eller annen grunn, så hva man får er totalt random. Dette blir garantert fikset før eller senere siden det er helt idiotisk, men det skulle jo vært mulig fra dag én. Alternative spillmoduser som fiesta, SWAT, infection, snipers osv eksisterer ikke i det hele tatt i skrivende stund.

 

Progression systemet er PATETISK tregt og tydeligvis designet rundt microtransactions, men selv om man betaler så går det fortsatt i sneglefart. Personlig så bryr jeg meg veldig lite om progressions/xp og alle disse kosmetiske greiene man kan unlocke så dette rammer ikke meg, men jeg skjønner uansett at mange folk liker dette og er forbannet over at dette systemet er så dårlig designet. 343i er vel delvis enige så de har allerede startet å gjøre noen endringer her.

 


Nå skal det sier at jeg storkoser meg med spillet til tross selv om det kanskje ikke høres slik ut, og det er som vanlig veldig morsomt å sitte spille sammen med kompiser når folk har tid til å samles, men jeg deler absolutt ikke samme optimisme over multiplayeren spillet som resten av verden gjør for tiden. At dette er  designet for å være ett prosjekt som skal vare i 10 ÅR(!!!) er jo bare galskap, så det er over hodet ikke en plan jeg er litt positiv til over hodet. Jeg vil ha rundet 44 år å vi kommer til å være halvvegs inn i PS6/Xbox Series Next generasjonen når neste Halo kommer med andre ord hvis denne 10-års planen faktisk blir realisert. Hva i helvete... 😳 

Jeg er ikke interessert i PVP, men det er interessant å lese hva du skriver. Er litt skeptisk til tiårs-planene selv, egentlig. De kan jo fort endre seg i løpet av noen år. ...men dersom spillet virkelig skal vare så lenge så kan jo noen av de gamle våpnene komme tilbake etter hvert? Blir spennende å se. Med det sagt, så kommer 343 garantert til å utvikle flere Halo-spill samtidig som de støtter Infinite. Hvorvidt det blir skytespill eller spinoffs gjenstår å se.

Jeg synes det er litt rart at de tilsynelatende går nesten helt vekk fra storylinen fra Halo 4 og 5. Nå hadde ikke Halo 5 den beste campaignen, men det sluttet jo med en cliffhanger. Virker som om noe blir med videre (spørsmålet rundt Cortana), men prometheans ser ut til å være helt borte. Med mindre de dukker opp senere i spillet eller noe sånt. 

Jeg vet at mange blodfans av de gamle spillene ikke likte estetikken i 4 og 5, så det er nok derfor 343 gikk tilbake til tegnebordet for å lage noe som ligger nærmere den originale trilogien. Jeg håper bare at 343 klarer å knytte sammen 5 og Infinite på en tilfredsstillende måte.

Lenke til kommentar

Ja altså det er ikke godt å si hva de har planlagt de neste 10 årene så det kan jo hende noen ting dukker opp igjen, men Infinite må få helt sykt mye content, expansions, reworks og en total grafisk overhaling etterhvert om dette skal vare. 10 år er LENGE 😕

Jeg likte storylinen i Halo 4 og 5 selv om jeg synes 5 sin campaign var kort og elendig. Prometheans er en kul rase så håper de kommer tilbake.

Artstylen i 4 og 5 var både hit og miss. Veldig mye så ekstremt nydelig og stilig ut og passet Halo universet veldig bra, mens andre ting aldri burde vært rørt, som f.eks utseendet og armoren til covenants. Arkitekturen på en del covenant of forerunner bygninger tok også en upassende vending.

Lenke til kommentar
9 hours ago, Theo343 said:

Husk at de praktiserer forskjellig på retur nå i covid tider. Åpent kjøp blir tidvis fjernet (over 14 dager) og på enkelte produkter fjerner man også vanlig angrefrist med dekning i covid og hygiene.

Jeg ville ikke lent meg helt avslappet på "åpent kjøp" i senhøst og vintermånedene.

Ja, men vet ikke om dette gjelder ved kjøp som allerede er foretatt. Var vel også i fjor det var mye rot rundt dette. Er vel ikke noe som tyder på at det blir slik i år også.

Lenke til kommentar

Kan begynne med å si at jeg har spilt lite Halo MP noen gang. Prøvde meg på denne Halo Infinite betaen. Det jeg synes var utrolig dårlig var ranked arena. Havnet rett i Plat 6, trodde det var ganske bra før jeg fant ut at det er samme rank som 70% av alle som har spilt sine placement kamper. Spilte litt mer og merket jo fort problemene med for mange folk i samme rank. Et voldsomt forskjell på nivået til folk, enten slakter man eller så blir man slakter. Og sånn er de fleste matchene for min del. Hvorfor bronze, silver og Gold eksistere i det hele tatt må gudene vite :p

Lenke til kommentar
10 hours ago, XtaZ said:

Skal sies at Witcher 3 er moddet, det ser ikke sånn ut til vanlig :p Er nok en del mods som er i bruk der for å få det til å se så pent ut 

Endret av Raul07
Lenke til kommentar
4 minutes ago, Raul07 said:

Skal sies at Witcher 3 er moddet, det ser ikke sånn ut til vanlig :p Er nok en del mods som er i bruk der for å få det til å se så pent ut 

"btw. this was recorded with settings beyond ultra. Four times the foliage draw distance of ultra, twice the grass distance and twice the foliage shadow draw distance plus denser grass. I'm also using viveks Sweet FX (slightly altered) All recorded in glorious 4k of course."
 

Han nevner ingen spesifikke mods så vidt jeg kan se. Grafikksettingsene forbi ultra kan vel edites i commands eller noen tekstfiler, og Sweet FX legger ikke til noe i spillet og endrer bare på bildet som blir outputtet med diverse effekter

Lenke til kommentar
XtaZ skrev (På 23.11.2021 den 11.28):

Tipper det kommer flere og bedre videoer av Infinite når folk får tak i det. Infinitet klippene viser jo kun en synsvinkel.

Uansett så blir det litt feil å sammenligne et spill som tar sted i en større verden kontra et spill som tar sted på en konstruksjon. ...og for så vidt spill som fokuserer på forskjellige ting. 

The Witcher har ikke i nærheten av den samme vertikaliteten, for eksempel:

 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...