Gå til innhold

Xbox Series X|S - Generell diskusjon


Skal du kjøpe Series X?  

325 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe Series X?

    • Ja, på lanseringsdagen
      107
    • Ja, men ikke på lanseringsdagen
      88
    • Nei
      81
    • Vet ikke
      49


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
7 hours ago, cliffme said:

Alternativt kan du kjøpe gift card og løse inn på din konto.

feks herfra https://www.g2a.com/xbox-live-gift-card-united-states-60-usd-xbox-live-key-i10000070181016?wholesale=false&store=englishus&currency=USD

Da kan du benytte det for å handle direkte i US store i en nettleser feks.

Kjøper der da og bruker direkte den koden når man skal betale for den bundelen? 

Lenke til kommentar
7 hours ago, cliffme said:

Du kjøper gift card, løser inn koden på redeem.microsoft.com
Da vil beløpet ligge tilgjengelig på kontoen din. 

Gå til US store, velg spill, velg kontoen din som betalingsmiddel.

 

Takk for den! Jeg prøvde med et 10 dollar gift card men jeg får bare opp "Denne koden er for et annet område" Er det noe spesielt jeg må gjøre?

Tror jeg fikk det til nå, måtte på xboxen for å redeem koden, endret xboxen til Unites states så fikk jeg løst inn gift card. Spent om jeg får startet spillene om jeg endrer tilbake til Norge som location.

Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Installerte Elite: Dangerous på Series X i går kveld og spilte litt av tutorialen i dag mellom slagene. Eier spillet på PC, men det var umilig å styre for meg med mus og tastatur. Å styre med Xbox-kontrolleren er ikke 100% enkelt, men det er 1000000x bedre enn med mus og tastatur! :D

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så elendig og vag denne beskrivelsen av fremtidige spill og eksklusivitet er så kan det tolkes på alle mulige måter. At de ikke bare kom rett ut å sa "fuck PlayStation" og gjør alt 100% eksklusivt tyder egentlig bare på at de er i ferd med å gjøre en stor tabbe og kanskje faktisk vil slippe TES6, Fallout 5 etc på PS5. Nesten alle Bethesda spill er system sellers så er jo egentlig ingen grunn til å slippe noe på PS i det hele tatt da disse folka uansett ville kravlet over til Xbox økosystemet uansett om det er Xbox, PC eller mobil for å få spilt disse.

Kan også tolkes som at kun de spillene som er annonsert foreløpig (Starfield, TES6 etc) vil komme til PS og at alle fremtidige uannonserte spill (TES7, Fallout 5 etc) vil bli eksklusive. Kommer helt an på hvilke kontrakter som er skrevet og om det er alt for mye hodepine og kostbart å bryte disse. For alt vi vet kan Sony allerede ha betalt for eksklusivt DLC til Elder Scrolls 6 før MS hadde startet prosessen med å kjøpe Bethesda.

Kan også tolkes som at eksisterende serier som allerede har vært multiplattform vil fortsette være det i forkuelig fremtid og at kun helt nye originale spillserier vil bli eksklusive.

Til slutt så kan det også tolkes som at alle fremtidige spill faktisk vil være eksklusive men at hele beskrivelsen er så vag fordi Deathloop og Ghostwire er timed exclusive til PS5 og fordi å bryte denne kontrakten ville blitt for kostbart, og også det at PS vil fortsette få fremtidig DLC og expansions til Elder Scrolls Online.

For noe rot. De burde enkelt å greit bare sagt "We will honor existing contracts (og liste opp hvilke spill det gjelder så det ikke skal være noe mystikk rundt det), Elder Scrolls Online will get continued support on PS5, but all future titles will be exclusive from now on." - Enkelt og greit, ingen forvirring.

Vi vet egentlig like lite i dag som i går om denne situasjonen utenom at noen fremtidige spill vil bli 100% exclusive, men det kan bety hva som helst.

Lenke til kommentar
XtaZ skrev (3 timer siden):

Vi vet egentlig like lite i dag som i går om denne situasjonen utenom at noen fremtidige spill vil bli 100% exclusive, men det kan bety hva som helst.

Tror ikke dette er spesielt rart. Sammen med at de har ventet på full avklaring er sikkert mye planlagt, men de har ikke nødvendigvis spikret løsningene sammen. Er jo frem til i dag to firmaer som har snakket sammen, de er ikke en enhet før nå. Heller ikke så de må bestemme dette allerede, Phil har jo sagt at de vil avgjøre eksklusivitetet spill for spill. Bra for fansen med avklaring, men ikke gitt at det er det beste for Xbox å skrive det i stein. Det kan være de vet at landskapet kan endre seg og at de kan tenkes å endre mening i årene fremover, da er det dumt å kunne siteres på bråe utsagn sånn nettet lever i dag.

 

Blir uansett meget spennende å se hva som kommer i dagene nå fremover. Tenker vi ganske raskt vil få noen saftige trailere på prosjektene de jobber med. Om f.eks ryktene om at Starfield kommer i 2021, er det garantert noe å vise til de har spart på

Lenke til kommentar

Og da var det bekreftet at fremtidige Zenimax/Bethesda spill som ikke allerede er låst til andre plattformer under kontrakt eller live service spill som ESO, Fallout 76 etc vil bli eksklusive til plattformer med GamePass, ergo er Betheda eventyret på PS og Nintendo over så lenge de ikke åpner for GamePass, noe som er tvilsomt vil skje da det ville totalt kannibalisert third party spillsalgene deres.

Lenke til kommentar

Noen andre som opplever at det er helt håpløst å se på filmer kjøpt direkte fra MS store på Xbox series X? 

Jeg sitter på en 500mb linje fra Altibox og kan rett og slett ikke se filmene jeg har kjøpt digitalt fra ms. Har prøvd både med kabel, og tråløst tilkobling. Når jeg streamer fra andre apper som Netflix, Disney går det helt fint. Youtube er heller aldri et problem. 

Kjøpte Blade runner i sted og gir opp. Andre filmer jeg har kjøpt på ms store spilles av i noe som ligner på 480 eller 540p. 

Har prøvd med en kabel som egentlig brukes på en ps5, og der får jeg alltid farten ned som linja tilsier. Alt er koblet til samme switch. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...