Gå til innhold

Xbox Series X|S - Generell diskusjon


Skal du kjøpe Series X?  

323 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe Series X?

    • Ja, på lanseringsdagen
      105
    • Ja, men ikke på lanseringsdagen
      88
    • Nei
      81
    • Vet ikke
      49


Anbefalte innlegg

2 hours ago, Grimbeorn said:

Nei, du trenger bare å kjøpe Dolby Access lisens hvis du skal ha det på headset. For lydplanker og lignende trenger du bare å installere appen.

@ilpostino her er en guide:

https://www.ign.com/wikis/xbox-series-x/How_to_Set_Up_Surround_Sound#How_to_Set_Up_Dolby_Atmos_with_a_Soundbar_or_Home_Theater_System

Jeg forsøkte dette på Xbox One X men fikk ikke aktivert Atmos mot lydplanke før jeg hadde utført kjøpet.

Dvs. jeg lastet ned trial året før for å teste med øretelefoner men når jeg skulle koble opp mot lydplanke som vist i setup der så fikk jeg beskjed om at trial var utgått og måtte betale.
 

Quote

Both Dolby and DTS offer free trials of their headphone surround processing, though you'll need to purchase a license in order to continue using it after the trial period—Dolby Atmos costs $15 while DTS Headphone:X costs $20.

Mener å huske jeg ikke fikk ikke aktivert det mot lydplanken før jeg utførte kjøpet. Weird. (kan huske feil)

PS.
Det kan være at jeg husker feil og bare fikk prompt om å betale fordi trial hadde gått ut og at jeg kom meg forbi det. Er noen måneder siden nå så kan huske feil eller at jeg kjøpte ved en feil.
 

Quote

For home theater use on a speaker system, Atmos support is free. Just scroll to the Products tab, select the Dolby Atmos for Home Theater icon in the middle, and click the Setup button to turn it on.

Beklager at jeg da evt. husket feil her.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ang cold war så skjer dette på One X også,  mener å ha lest at det gjelder alle konsoller.

Synes dette tar tid, vi betaler faktisk 799kr for noe som ikke virker. Kan det ta skade når konsollen får hard crash? Slik at den slår seg av? Evnt risiko for og herpe filsystemet? 
 

Kommer ikke til å spille det mere uansett før dem lanserer en patch som faktisk fungerer.

Lenke til kommentar
Battery12 skrev (13 minutter siden):

Lastet ned Halo Master Chief, men når jeg startet spillet oppdaget jeg at språket er på kinesisk eller japansk. Tips for å endret dette? Får ikke til å bytte inn i spillet..

Jeg har spansk på forza! , vet ikke hvorfor men tror maskina sliter med å skjønne hvor i verden man befinner seg! 

Men étt eller annet sted der skal du kunne bytte språk, men på noen spill er det nødvendig å laste ned språket på nytt. Sjekket alt av innstillinger på xbox menyen? 

Lenke til kommentar

Hmmm, interessant. Da jeg bestilte min Series X for et par uker siden sa nettsiden til Elkjøp at maskinen kom inn sjette januar og den lokale butikken kunne levere til meg den åttende januar. Bestilte hos sistnevnte, siden jeg slapp å forhåndsbetale (de kunne selge den uansett sa de, om jeg ikke hentet den) og postgangen her på bygda er horribel. I kveld var jeg innom Elkjøp og surfet på tilbud, og sjekket tilfeldigvis Series X for å sikle. Og der står det nå bekreftet lagerdato sekstende desember...! Kan man våge å håpe...?

Lenke til kommentar
On 11/16/2020 at 3:46 PM, Trilithion said:

Hei,

Har noen her som har bestilt Seagate Storage Expansion Card fra Microsoft direkte fått den?

Står at den er sendt 5.november, men ingen sporingsnummer. Ringer dem og de sier at de sliter med ordrene og at de prøver å få oversikt. Dette er meldingen siden midten av forrige uke.

 

Nope. Vi er tydeligvis i samme båt. Fikk leveringsbekreftelse dagen etter jeg fikk leveringsbekreftelsene for konsoll og håndkontroll, men to uker etter at jeg mottok de tingene har jeg fremdeles ikke sett noe til lagringskortet. Og «Standardlevering» regner jeg med er Microsoft-språk for vanlig Posten. De andre tingene ble sendt med UPS – null stress. Men Posten (med mindre problemet er hos Microsoft) ser ut til å svikte som vanlig. 🤨

Lenke til kommentar
ScandiFlick skrev (15 timer siden):

Jeg har spansk på forza! , vet ikke hvorfor men tror maskina sliter med å skjønne hvor i verden man befinner seg! 

Men étt eller annet sted der skal du kunne bytte språk, men på noen spill er det nødvendig å laste ned språket på nytt. Sjekket alt av innstillinger på xbox menyen? 

FH4 informerer meg at det nå finnes portugisisk språkpakke hver gang jeg starter det opp. Jeg takker høflig nei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Battery12 skrev (16 timer siden):

Lastet ned Halo Master Chief, men når jeg startet spillet oppdaget jeg at språket er på kinesisk eller japansk. Tips for å endret dette? Får ikke til å bytte inn i spillet..

Uten at jeg er 100% sikker så kan det hende det blir noe "surr" om man har satt Xboxen til et annet språk som ikke er støttet via et spill. Hvorvidt det er støttet vet jeg ikke for det begynner å bli veeldig mange år siden jeg hadde på noe annet enn engelsk. En del spill har vel ikke den klassiske "velg hvilke språk" når du starter opp spillet med henter den infoen rett fra Xboxen.

Jeg husker at jeg fikk tysk på ett eller annet spill fordi jeg hadde norsk på konsollen. Endret til Engelsk og lastet ned spillet på nytt så fungerte engelsk. Kan hende det fungerer bare å laste det ned igjen eller bare å endre språket på konsollen og starte spillet på nytt.


Etter det så har jeg vel egentlig aldri hatt norsk på konsollen. Sånn sett er det ikke noe poeng med det med mindre man har noen små i hus.

Lenke til kommentar

Hei,

Noen av dere som har bestilt Seagate Storage Expansion Card fra Microsoft og fått den?

Bestilte 25.September, står sendt 5.November, ikke fått noe ennå. Ringer Microsoft, de vet ikke noe på kundeservice, det har blitt "eskalert", men ikke noe informasjon. De har trukket pengene, men kan ikke si noe om kortet. Skjønner ikke 😊

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...