Gå til innhold

Mekanisk ingeniør på jakt etter tips


Anbefalte innlegg

Heisann!

Har vært litt av og på i jakt etter jobb siden jeg fullførte en bachelor innen maskin for et par år siden. Har ikke fagbrev, og null erfaring. Har derimot mange år arbeidserfaring innen kundeservice.

Har sendt ut en del søknader og har vært på en del intervju. Intervjuene synes jeg går bra, men dessverre så ender det i avslag da bedriften velger noen med mer erfaring. Dette har jeg full forståelse for, og det finnes svært mange andre i min situasjon.

Jeg tenker derfor at jeg må gjøre meg mer ettertraktet. Videre studier er uaktuelt, da jeg mistrives sterkt på skolebenken. Jeg vurderer å kurse meg istedet for å fylle opp CV'en litt, men jeg aner ikke hva som er fornuftig og gjøre.

Jeg søkte nylig hos en bedrift som ga meg hjemmelekser. Jeg gjorde hjemmeleksene og fikk avslag grunnet manglende erfaring, men fattet en interesse for hydraulikk i prosessen. Vurderte om jeg skulle bli fagtekniker innen hydraulikk, og kanskje lure meg inn på arbeidsmarkedet den veien.

Isåfall så ender jeg nok opp som mekaniker, men det er helt greit. Da er jeg ihvertfall igang.

Dette vil derimot koste meg alle mine sparepenger og ta noen år. Det er fremdeles ingen garanti og få jobb, og jeg frykter at jeg blakker meg og bruker masse tid på å forbli i situasjonen jeg er i nå.

Jeg nærmer meg 30, og stresser fordi jeg føler tiden renner ut.

Jeg søker hovedsakelig på produktutviklingsstillinger og generelle ingeniørstillinger. Oppsøker også bedrifter med åpne søknader, da jeg ikke aner hva jeg egentlig kan brukes til... ?

Er det noen andre her inne som har vært gjennom det samme? Hva var løsningen? Kjenner dere til noen kurs som kan være fornuftige å ha, og som gjerne kan gjøre en mer ettertraktet på jobbmarkedet?

Hadde satt enormt stor pris på input! ?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...