Gå til innhold

Mafia: Trilogy kommer i august –  de nye versjonene av Mafia II og III er gratis nå, dersom du eier spillene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg personlig likte ikke Mafia 3, lite gjennomtenkt og bygget på en motor som ikke var ferdig vises veldig godt når man sammenligner Mafia 2 og 3.

Mafia 2 var et fantastisk spill med en herlig story, litt spent på om det blir noe bedre med graphics overhaul og performance improvements, er spent da.

Mafia har jeg ikke fått spilt pga en bug som gjør at jeg ikke kan snu meg hehe, men når remastered kommer ut skal jeg definitivt spille det, har hørt mye bra om det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Er en del tekniske problemer med Definitive edition av Mafia 2..  

Et av problemene jeg har, som ikke er særlig stort men veldig irriterende, er at hver gang jeg er rundt et bekkalokk (kumlokk for dere østlendinger)  så er det en røykanimasjon som lagger noe helt jævlig. Tror også dette er et problem i originalen. Skal laste det ned og sjekke, bare for gøy litt seinere. 

Det hadde ikke vært et problem hvis ikke denne animasjonen er overalt i spillet.. Det er flere steder hvor det er opptil 5 om gangen og da ser det helt idiotisk ut. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Pizza3333 skrev (20 minutter siden):

Tenkte jeg skulle kjøpe Mafia II når det kom på billigsalg igjen, da var jo det bare å drite i. Da man kun kan kjøpe definitive edition. Plukker nok unasett opp Mafia I. Skjønner ikke helt hvorfor dem bryr seg om 3eren, det var jo mektig dårlig.

Ingen vits å kjøpe definitive edition nei. Den er utrolig buggy. 

Jeg er på en av de siste oppdragene i spillet men får ikke fortsette da det er en bug som ikke lar meg gjøre den siste delen av oppdraget. Så gøy! 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...