Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du varslet krisesenteret med infoen? Bror min hadde ei kjæreste som mishandlet han. Når forholdet kollapset løpte hun til krisesenter, og påsto at han dengte henne. Samtidig hadde ho knust alle vinduene i bilen hans.

Ho blei kasta ut når det blei openbart at sannleiken ikkje var på hennes side.

Så poenget mitt er at du har ein anekdote og kjem til ein konklusjon. Eg har og ein anekdote til det motsatte. Så kva er tilfellet?

Endret av Drunkenvalley
Lenke til kommentar

krisesenteret setter tydeligvis all lit til de som kommer dit og er lite kritisk,og en saksbehandler i barnevernet sa att det er greit att ho løy for dem så ho kunne få seg et sted å bo,så det virker som dette er en praksis som er greit???

Lenke til kommentar
6 minutes ago, dust55 said:

selv om jeg endte med hovedansvar for vår datter etter en rettsak så virker det ikke som krisesenteret har satt noen spørsmål ved denne konklusjonen.

Veit dei om konklusjonen? Er det nokon som har fortalt dei?

Du impliserere at det er jobben deiras å vita ting, men dei er ikkje politi, eller barnevern, etc, så korleis meine du at dei skal vita ting? 

Lenke til kommentar
2 minutes ago, dust55 said:

hvis det ved et sammlivsbrudd blir tildelt automatisk delt ansvar for barnet,så ville kanskje likestilling hvere en fin ting,i en barnefordelingssak er mannen det svake skjønn,

I utgangspunktet er samlivsbrudd noko partene skal løysa sjølv; rettsalen er om det ikkje er det. I rettsalen må du tydeleg etablere interesse for tilgang til barnet, spesielt om motparten påstår du ikkje er interessert.

Bror min for sin del blei tildelt 100% ansvar for datteren, men då var det spesielle omstendigheter. Når mor mi forlot far min hadde ho alt ansvar unntatt annankvar veka, men då var far min ikkje stabil i hovudet heller...

Lenke til kommentar
dust55 skrev (3 timer siden):

selv om jeg endte med hovedansvar for vår datter etter en rettsak så virker det ikke som krisesenteret har satt noen spørsmål ved denne konklusjonen.

Krisesenteret må forholde seg til det personen forteller. De driver ikke med etterforskning. De gir et tilbud til voldsutsatte mennesker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...