Gå til innhold

Ubisoft gir bort Assassin's Creeds frittstående oppdagelsesreiser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så hvis jeg forstår dette riktig så er det som et spill der du beveger deg rundt, bare at det ikke er noen fiender eller lignende. Det er mer som et interaktivt museum som bruker spillmotoren og spillverdenen? Dvs. spillet, bare at fiender og andre spill-ting er fjernet?

Lenke til kommentar

hekomo, kort fortalt; ja. Det er sånn jeg skulle ønske historietimene var når jeg gikk på skole. Langt mer forståelig, mindre abstrakt å tenke seg til hvordan ting var eller kunne ha vært.

Til kroner null er det absolutt verdt å bare legge den inn i biblioteket om ikke annet, så kan man dra det fram når man føler for å se, nyte og lære litt historie.

Lenke til kommentar
per parker skrev (5 timer siden):

Hva skjer med verden? Jeg som nettopp satt og tenkte på om jeg burde kjøpe den, for jeg har oppgradert PCen og tenkte å begynne å spille litt mer. Heilt fantastisk.

Edit: I helsike... krever 94 GB diskplass!

Endret av hekomo
Lenke til kommentar

Det kan ikke sammenlignes med den historiske presentasjonen. :) Free roam er free roam. Guidet tur gjennom AC universet de har skapt er det som er kremen i dette; en voice over som forteller, kamera som peker i retning av det som blir fortalt om, samt bilder, tegninger, m.m.

Jeg mener dette burde vært del av pensum i barne/ungdomsskolen. Hjelpe dem å være bevisst på, og omfavne mulighetene man får servert på sølvfat!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...