Gå til innhold

Hackere sto bak The Last of Us 2-lekkasjen, hevder ny rapport


Melding lagt til av Uderzo

Vennligst benytt dere av spoilertags hvis dere diskuterer historien som har lekket. Ellers risikerer dere at hele innlegget blir fjernet.
 

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ism_InnleggNO skrev (11 timer siden):

Det er rett og slett ikke riktig at videoer blir tatt ned bare de nevner lekkasjen.

Hva er egentlig reglene for lekkasje i dette tilfellet?

Det er strengt tatt noe som har blitt stjålet fra Sony

 

!!!!! Vær oppmerksom på at det for øyeblikket er en person som har postet spoilere fra spillet lengre ned i kommentarfeltet. Om du ikke ønsker å lese det bør du stoppe opp her, med mindre kommentarene blir fjernet. !!!!!!

Endret av Iki
Lenke til kommentar
3 minutes ago, Iki said:

Hva er egentlig reglene for lekkasje i dette tilfellet?

Det er strengt tatt noe som har blitt stjålet fra Sony.

Godt poeng. Dette er tyveri, ikke lekkasje. Noe det strengt tatt ville også vært selv om det var en misfornøyd ansatt som sto bak…

Endret av ism_InnleggNO
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dette høres ut som damage control, om de innrømmer at lekkasjen kommer fra innsiden så innrømmer de samtidig at de har behandlet sine ansatte såpass dårlig at det førte til mytteri. Det gir absolutt null mening at de lagrer prosjektfilene til TLOU2 på en online server som hvem som helst med en PS4 og Uncharted 4 kan komme seg inn på og på magisk vis finne de største spoilerne fra et 10-15 timer langt spill.

Anbefaler forresten fans av originalspillet å ta en titt på lekkasjene. Jeg var en stor fan av originalspillet, mye pga. karakterene, men jeg kommer ikke til å kjøpe dette. Ihvertfall ikke før det kommer på billigsalg. De har fucka det opp noe jææævlig, blanda inn politikk i produktet (nei, jeg snakker ikke om at Ellie er lesbisk, det er null stress) og laget det motsatte av hva fansen ønsker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Skurtnilsen skrev (1 time siden):

Det gir absolutt null mening at de lagrer prosjektfilene til TLOU2 på en online server som hvem som helst med en PS4 og Uncharted 4 kan komme seg inn på og på magisk vis finne de største spoilerne fra et 10-15 timer langt spill.

Gir ganske mye mening i denne tiden hvor folk blir nødt til å jobbe mer over nettet istedenfor å holde på inne på et kontor.

 

Skurtnilsen skrev (1 time siden):

Anbefaler forresten fans av originalspillet å ta en titt på lekkasjene.

Anbefaler ikke dette.

Er du fan av det originale spillet så skal du ikke ha noen problemer med det som har lekket, og burde spare opplevelsen.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvorfor skulle de hatt opptak av hele spillet fra start til slutt liggende tilgjengelig i videoformat, eller enda verre, all kildekoden til hele spillet, på de samme online serverne som Playstation spillere bruker for online gaming? Det gir null mening. Jeg tror heller dette har en sammenheng med misfornøyde ansatte pga. den nye ledelsen og alt for mye bruk av crunch, eller overtid som vi kaller det på godt norsk.

Har du forresten faktisk sett hva som har lekket? Siden du er så sikker på at det ikke er så ille... jeg kunne ihvertfall aldri i mine villeste drømmer forestilt meg at de ville skrive den historien de har gjort. Den pisser på karakterene fra orginalspillet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Skurtnilsen skrev (20 minutter siden):

Har du forresten faktisk sett hva som har lekket? 

Ja, det har jeg.

Med tanke på karakterene i deres tidligere spill, historien i tlou 1, og dlc pakken til det, osv. Så ser jeg ikke noe som helst problem for noen som er fan av det første spillet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du må huske at samme person lekket begge saker her, altså angående cruch/overtid og at de ble hacket av en ukjent person utenfor Sony og Naughty Dog. 

Det virker også veldig underlig at en misfornøyd ansatt ville lekket detaljer om en spill både han/hun og mange andre kolleger har jobbet med i over 5år. Arrogant holdning spør du meg.

Ser at dette med "crunch" eller overtid er kjedelige saker, men spillbransjen er langtfra eneste bransje som har perioder med dette. Velger å vente til anmeldelser er ute av spillet i juni for å dømme spillet selv, dette virker skikkelig typisk Internett å bare hate blindt og fortsatt stå på teorier som ikke har et grunnlag lengre. Er så fullstendig enig i denne artikkelen: https://www.vg247.com/2020/05/04/the-last-of-us-part-2-hate/

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fint at det ble lekket.  Virker som man har latt noen SJW skrive "historien" i spillet.  Trist at de skal få ødelegge både spillet og antakelig hele spillselskapet.  Det sto ikke øverst på listen før lekkasjen da jeg ikke syns 1'ern var så god som den ble hypet opp til, og 2'ern kommer jeg definitivt ikke til å spille. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...