Gå til innhold

Erfaringer med gillrist? Støpejern vs emaljert


Anbefalte innlegg

Hei,

Det var på tide å bytte ut utegrillen, så kjøpte Weber Sprit 210, uten å gjøre kjempemye "research" på forhånd. De hadde ikke 210 utstilt på Obs'en, så jeg spurte fjortisen som kom for å hjelpe om den hadde støpejernsrist.

"Jada, klart det, akkurat som denne" sa hun og pekte på en annen Weber. Flott, tenkte jeg, og stolte på det. (Kunne laget en egen tråd på hvor udugelige personalet på Obs'en er, men la oss ikke spore for mye av)

Så her står jeg da, med en utpakket grill med en emaljert stålrist.

Hvis vi ser bortifra at personalet på obsen løg til meg, så er nå dette tross alt Weber. Er det egentlig så gale med emaljert rist?

Jeg har nok ett litt relgiøst forhold til støpejernsrist. Det er det jeg alltid har hatt, jeg er svært fornøyd med det, men jeg vet egentlig ikke om disse emaljerte ristene er noe dritt. Jeg må såklart rengjøre på en annen måte, men er det dårlig?

Skal jeg gi varemerket Weber en sjanse? Er det noen av dere som har erfaring, og er fornøyd, eller skal jeg pakke grillen sammen, og levere den tilbake med "haug" på? (For grillen var pakket så kompakt at det blir VM i Tetris å få delene tilbake i kassen - det går ikke)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville tatt en tur tilbake og tatt en vennlig prat, si at du ble solgt den med feil informasjon og at du vil bytte kjøpet. De må komme og demontere og hente den, for du har satt den opp.

Eller bare spør om de kanskje kan få tak i en støpejernsrist til deg som passer til grillen du har?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...