Gå til innhold

Facebook tar grep for å hindre spredning av feilinformasjon


Anbefalte innlegg

Betroz skrev (På 24.4.2020 den 15.32):

Jeg skrev Facebook eller andre, som da inkluderer vanlig massemedia som NRK, TV2, Dagbladet, VG, CNN, BBC osv. 

Den dagen folk flest er enig om at informasjon bør styres av kun godkjente kilder, da er politistaten og fascistmen her for fullt, fordi folk får sine oppfattninger/meninger fra den informasjonen de har tilgang til, og fra her styres deres valg og handlinger i livet. En av de mest effektive metodene for tankekontroll av mennesker, er å repitere noe om og om igjen, og dette skjer nå med COVID-19 der kun 1 vinkel er tillatt å sirkulere i media, og siden alle i massemedia sier det samme om Corona, så tror folk at dette er hele sannheten, men det er det ikke.

Hva er denne ene vinkelen? Hva er det alle sier om viruset? Jeg tror ikke du og jeg ser på de samme mediene. Det har jo vært tonnevis av reportasjer, artikler, kronikker, osv. der folk har vært rykende uenige.

Så du må nesten forklare hva du mener her.

Jeg synes Tjomlid "nailer'n" i denne videoen der han knuser nettopp lignende påstander som det du kommer med her:

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Betroz skrev (På 24.4.2020 den 15.56):

At det ikke er noe farligere enn vanlig influensa. Tallene er høyere for "COVID-19" fordi sykehus og eldrehjem har fått beskjed fra WHO om å diagnosere COVID-19 der det ikke er tilfelle. Altså folk som f.eks har en vanlig lungebetennelse og dør at det, får COVID-19 på dødsattesten sin, og dermed så øker tallene. Ikke bare for lungebetennelse forresten heller. RT-PCR testen dem bruker for å teste for COVID-19 finner genetiske bevis for Coronavirus i folk ja, men alle har slike virus i mer eller mindre grad. Testen klarer ikke å skille mellom andre corona virus og dette COVID-19 de snakker om. Dødeligheten er som for vanlig influensa, altså 0.1 til 0.3%, som ikke er god nok grunn for å stenge ned halve planeten!

Hva snakker du om? Det har da vært massevis av diskusjon rundt dette i full offentlighet.

Men at koronaviruset ikke er farligere enn influensa er feil. Det er mye mer smittsomt, og i motsetning til sesonginfluensa, så finnes det ingen vaksine eller delvis immunitet i befolkningen.

Og nei, de har ikke fått beskjed om å diagnostisere som koronavirus der dette ikke er tilfelle.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
mittvisningsnavn skrev (På 24.4.2020 den 17.20):

Betroz: desverre er det altfor mange som tar internasjonal og statlig propaganda som den eneste sannheten. Alt som utfordrer denne sannhetene blir avfeid som galskap og man vil ikke gå inn på det, fordi man er redde for å slå brister i sitt eget "religiøse bilde" av hvordan verden er.

Historisk så har det alltid vært sånn, folk flest tør og klarer ikke å stille spørsmål ved vedtatte sannheter.

Ethvert samfunn som er til for befolkningens beste burde ønske all kritikk og konspirasjonsteorier velkomment fordi dette kan være med på å avdekke feil og forbedringsmuligheter.

Når vi ser at det å bare komme med en teori om at ting ikke er som det burde være, er noe av det verste man kan gjøre, så vitner det også om at samfunnet ikke handler om hva som er i befolkningens interesse, men heller i interessen til noen få.

Bare fordi tøysete påstander uten bevis ikke blir svelget rått og ukritisk av andre her så er det ikke fordi de er redde for noe.

Forskning tyder derimot på at de som er tilhengere av disse konspirasjonsteoriene som legges frem her er de som er redde. De takler ikke at verden er et kaotisk og uoversiktlig sted der ingen egentlig har kontroll. Så de dikter opp en verden der "noen" sitter med makten i verden og trekker i trådene. De er kanskje ikke snille og greie, men de styrer i det minste alt og har kontroll. Dette reduserer frykten for de ukjente og ukontrollerte blant mange konspirasjonsteoretikere.

De nevnte konspirasjonsteoretikerne er også de som er aller minst kapable til å stille spørsmål ved vedtatte sannheter. De har allerede bestemt seg på forhånd hva de mener, og fakta biter ikke på.

Så alt du beskriver her stemmer med måten f.eks. korona-konspirasjonsteoretikerne opererer, og ikke vanlige folk som faktisk forholder seg til fakta.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
mittvisningsnavn skrev (4 timer siden):

Det finnes den med mest makt i vennegjengen, på avdelingen på jobben, i selskapet, i byen, i fylket, i landet, og i resten av hele verden. Vi befinner oss i makthiarkier overalt og det å tro at dette makthiarkiet stopper på et magisk vis hos nasjonale politikere er ganske så ignorant.

Når man følger med på politiske beslutninger som blir gjort og hvem det gavner så ser man også hva man egentlig vil oppnå. Da er det også lett å se at det er noen helt andre enn befolkningen som styrer politikerne og deres beslutninger.

Nei, makthierarkiet stopper ikke der, men på internasjonalt nivå er det mer snakk om hvem som har de største bombene og hvem som har de sterkeste alliansene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Altså, deilig å høre at FB ønsker å forbedre ‘algoritmene’ sine...

...Spørsmålet er jo, skjerper dem inn på det de velger å definere som ‘små og ubetydelige’, eller går de faktisk inn og ser hva som blir sagt og skrevet? -Antall arbeidstimer tilsier at de endrer litt på algoritmen, og tillater Reuters. og et par andre. Resten kommer til å bli sakset som en løs tråd på ei nyopplagt bukse. -Enten det er inside informasjon fra Kremlin, eller Nobelprisvinnende kortfilm om en svakstrømsoperatør fra Kazhakstan blir likegyldig.

-Jeg ser en rennesanse i private websider ala pre-facebook/MySpace.

Litt som gow gammel oldskool pirateri av filmer og serier har fått en liten bloom nå i koronatidene.

Lenke til kommentar
hekomo skrev (På ‎25‎.‎04‎.‎2020 den 19.08):

Hva er denne ene vinkelen? Hva er det alle sier om viruset? Jeg tror ikke du og jeg ser på de samme mediene. Det har jo vært tonnevis av reportasjer, artikler, kronikker, osv. der folk har vært rykende uenige.

Så du må nesten forklare hva du mener her.

Jeg synes Tjomlid "nailer'n" i denne videoen der han knuser nettopp lignende påstander som det du kommer med her:

 

HAHAHA. Norges største nettroll er han idioten på videoen.
Henriette lien har nok Litt høyere IQ enn han.
 

Lenke til kommentar
galasb skrev (59 minutter siden):

HAHAHA. Norges største nettroll er han idioten på videoen.
Henriette lien har nok Litt høyere IQ enn han.
 

Fantastisk godt og gjennomtenkt argumentasjon for Henriette her.
Kanskje du kan dokumentere Henriette og Tjomlid sin IQ også? Da blir det i det minste faktabasert, det er da noe..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...