Gå til innhold

Kan apple levere til samboer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Korleis blir pakken sendt? Og kven er transportør?
Forskjellige transportørar har forskjellige ordningar og system for kvittering. Det vil blant anna være forskjell på om pakken blir sendt som verdipost eller vanleg pakke.

Reknar med at det uansett ikkje er ein tilsett frå Apple konsernet som møter opp på døra di.

Så lenge det ikkje er ei personleg forsending som berre kan hentast ut av rett mottakar med identifikasjon så kan du i dei aller fleste tilfeller lage fullmakt til kjæresten din om postbudet skal ha kvittering.
Fullmakt lager du ved å skrive ein lapp der du seier at du gir fullmakt til ein  namngitt person. Du må også legge fram signert legitimasjon frå deg slik at din kjæreste kan bevise at det er din signatur på fullmakta (til dømes pass eller bankkort).

Lenke til kommentar

Han fra DHL eller FedEx som leverer driter 90% i hvem som tar imot pakka. Han vil bare bli kvitt den, slik at han kan fortsette på sin altfor lange rute. Så samboeren din kan trygt ta imot pakka. Han som leverer er som regel fra Romania eller Polen, så om "Ingrid" skriver under for en pakke som skal til "Roar", så merker ikke han forskjell.

FedEx leverte en gang for meg en pakke til riktig gate og husnummer, men i feil by, uten at de merket at navn og person var helt feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...