Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama klager på alt jeg gjør


Gjest 94d8a...8d0

Anbefalte innlegg

Gjest 94d8a...8d0

Dama mi klager på alt jeg gjør virker det som, uansett hva jeg gjør. Vi har bare vært sammen i 4 måneder og jeg begynner allerede å bli i tvil.

Eksempler:

- Sovner hun på sofaen og jeg vekker henne spør hun hvorfor hun ikke kan sove i fred. Sovner hun og jeg går å legger meg uten å vekke henne, spør hun hvorfor jeg ikke vekket henne.

- Hun gir meg mye konstruktiv kritikk, men når jeg gir henne konstruktiv kritikk tilbake blir hun sur.

- Hun sier at jeg har vært så annerledes hvis jeg ikke har sendt henne flere meldinger når jeg er på jobb, selv om jeg begrunner det med at det er dager hvor det er mye å gjøre og at jeg ikke har tid til å sende meldinger.

- Skal ha alt gjort på sin måte. Gjør jeg det på min måte blir det feil for henne. Og hun er ekstremt pirkete.

Begynner å bli lei. Ender opp med at jeg nesten ikke tør noen ting, fordi jeg føler at det bare blir feil.

Hvis jeg tar opp slike problemer svarer hun bare: "Dette gidder jeg ikke å høre på". 

Hun er god på flere områder, men jeg aner ikke om jeg klarer å leve med dette. Er det normalt å være slik?

 

 

 

Anonymous poster hash: 94d8a...8d0

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slike problemer etter bare 4 mnd  ..

Rimelig dødfødt forhold. 

Mistenker dere er unge? 

Forhold og kjærlighet og samliv skal gå av seg selv, det skal flyte som en sky. Det skal ikke være som å dra en tung stein opp en bakke. 

Bruk forholdet med henne til å lære av det. Lær deg selv å kjenne også. Se deg selv i speilet med et ærlig blikk. 

Går forholdet ut over arbeid/skole, gjør det slutt øyeblikkelig. Ha alltid fokus på ditt liv og dine prosjekter i førstesetet. 

Mine råd fra en gammel rev

Lenke til kommentar

Hvordan var forholdet deres før dere ble sammen? Var det vennskapelig? Det er mulig ho tror gresset er grønnere på andre siden, og vil ha en "hardere" mann i forholdet. Og dette blir en negativ teori, men det kan bunne ut i at ho mener ho er verdt mer enn ho foreløpig tenker at ho blir verdsatt av deg. Hvis du føler det sånn som du gjør, bare ta én stor krangel hvor du sier akkurat det du mener, så ser du an om du blir hørt, hvis du ikke blir hørt, vurdér å avslutt forholdet. Et forhold skal være basert på tillit, og for meg virker det som at all denne småkranglinga går på tilliten løs.

Det -er- faktisk bedre å være ensom og singel enn å leve med sånn usikkerhet og utrygghet i et forhold, aldri noe positivt eller lyspunkter. Man føler man kaster bort livet sitt.

Og å få barn med en sånn dynamikk i et forhold, er direkte uansvarlig.

Endret av Taurean
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det kan hende ho bare vil ha mer varme og nærhet. Men hvis du er ettergivende over lang tid, konstant henter opp empati, og dette aldri utgjør noen forskjell, så må du redde deg selv før du blir for emosjonelt utbrent. Da har ho bare en annerledes natur og passer bedre sammen med en annen type mann.

Hvilke stjernetegn er dere?

Lenke til kommentar

Jeg gikk nettopp ut av et forhold sol begynte med sånne røde flagg. Jeg la ikke så VELDIG mye i det da men det utviklet seg etterhvert til et mareritt.

Alt måtte gjøres på hennes måte. Alt var feil skuff, feil såpe, feil måte, feil bretting, feil rydding, ikke sånn hun hadde tenkt det, ikke det hun vil gjøre osv osv. Alt må skje på hennes premisser.

I begynnelsen var det bare litt surmuling og sutring men etterhvert ble det demonstrativ tramping og iskald skulder gjerne i dagevis for en bagatell som jeg hadde gjort for å gjøre henne glad. Hun kunne komme hjem til nyryddet og vasket hus og jeg forventet en glad kjæreste og kanskje en blowjob på kvelden, som hos normale folk, men istedenfor ble det gjerne et surt tryne og demonstrativt trampe direkte til moppen og begynne å vaske på nyvaskede gulv.

Gjorde jeg noe på en tirsdag for å gjøre henne glad for at hun slapp å gjøre det på onsdagen som hun pleide - så gjorde hun det bare dobbelt opp neste dag.

Det er et tegn på et sykt sinn. Løp som faen før hun river deg i stykker. Sånne folk er eksperter  på å rive andre ned.

 

 

Husk at alle små uvaner tidlig i et forhold vil etterhvert vise seg å være STORE uvaner.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest 3f310...d7e

Slik ble jeg ovenfor min eks når forholdet vårt gikk mot slutten. Alt var feil og ingenting fungerte. Følte selv at jeg ALLTID hadde god grunn til å klage, innser så klart i ettertid at det ikke stemmer. Han klagde like mye på ting jeg gjorde også. I ditt tilfelle ville jeg satt kroken på døra og gått videre. Kommunikasjon er viktig og ser ikke ut til at dere mestrer det. 

Anonymous poster hash: 3f310...d7e

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...