Gå til innhold

Her er PC-kravene for Microsoft Flight Simulator


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

woow... haha. dette er jo mer krav få å spille fortnite på max jo, har disse gutta funnet opp en ny hemmelig data teknologi eller? hehe.i7/2080 hahahah, har jo ikke multitreading engang. alle nye spill kommer med multitreading, en i9 9900K med 2080ti vil knuse disse specsa!!!

Lenke til kommentar

Det er vel strengt tatt det de har ved å ta i bruk Azure og jo, 9800x har MT. 9800x er minste "Ideal" cpu, det betyr ikke at det ikke finnes  enda bedre cpu'er. Det er ingen som betviler at 9900k er blandt de aller beste gamingprossessorene der ute, men til dette spillet vil en cpu med høy mem bandwith være å foretrekke, derav 2700x og 9800x(9900x er sikkert enda bedre) som begge ligger rett under 80 GiB/s.

Endret av BioNor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den største flaskehalsen er nok GPU for de fleste! dette er et low FPS spill..man trenger ikke unaturlig høy bandwith,40 gigabitt i sekundet er absolutt nok, eneste fordelen med 9900X over 9900K er mere PCi slots, i denne situasjonen.. men hvem kommer til å kjøre flere en 2 GPU samtidig når 2080/2080ti garantert vil kun kjøre alt på ultra i dette spillet, ivertfall nye 3080ti..

Lenke til kommentar
ilpostino skrev (2 minutter siden):

Synes det er litt kult at de inkluderer "levende" kart i spillet. 

"med det begrepet mener jeg kart som kan oppdatere seg avhengig av hvordan byer osv endrer seg. 

Jepp, og været osv. Finnes også en video av hvordan de tar opp lydene til flyene, er skikkelig nøye og ordentlig arbeid. Tror dette blir kjempebra!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...