Gå til innhold

Call of Duty: Warzone sliter ennå med juks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De sliter med juks men sliter samtidig med at de permanent bannlyser folk uten noen advarsel selv om personene ikke har gjort noe som bryter med retningslinjene. Når de bannlyser så får man ikke tilgang til noen av modusene i CoD, verken Warzone, vanlig flerspiller eller enspiller/kampanjen som man har betalt for. De gir folk heller ingen mulighet til å klage når de bannlyser folk uten gyldig grunn.

Endret av ahw_
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når jeg venter på og bli matched inn i rainbow six siege med kompisene mine kødder vi rundt i ett gratis browser spill som heter krunker.io det kan minne litt om roblox i guess. Det er gratis og nesten ingen spiller det men gjett hva? Tonnevis med hackere. Tror ikke det finnes ett eneste online PvP spill der det ikke finnes hackere.

Endret av -Shroom-Dustifier
Skrivefeil
  • Liker 1
Lenke til kommentar
10 minutes ago, seth_vacn said:

Tror hacking er en greie blandt de unge, snakket med nevøen til samboeren som klagde på at han hadde blitt bannet pga juksing og ikke skjønte hvorfor da alle kompisene hans gjør det. Han er 12 år.

Det gjelder neppe bare ungdom. Det er nok ikke så mange 12-åringer som har råd til å kjøpe nye kontoer til stadighet når de blir bannet. 

Lenke til kommentar
1 minute ago, Merko. said:

Når både Apex Legends, Fortnite, CS:Go osv er gratis, så er det ikke veldig stor utgift for ungdommen :)

Sist jeg sjekket var ikke disse spillene de eneste online pvp spillene, men ja det er en stor grunn til å styre unna slike spill som er gratis da det er enda flere juksere der.

Lenke til kommentar
4 hours ago, slæsk said:

Nei, de banner ikke folk som uten grunn.

Det å bruke hacks er imot retningslinjene og fører til utestengelse, så enkelt er det.

Hacks/Juks bryter med retningslinjene. Det jeg snakker om er når de bannlyser folk som IKKE bryter retningslinjene. Dvs. at grunnen er ugyldig selv om de mener at de har en. Dette skjer fordi anticheat-systemet ikke fungerer. Den reagerer på feil måte avhengig av hvilke programmer du bruker helt uavhengig om man bruker programmene til å tukle med CoD. F.eks. dreper spillet seg selv når Visual Studio 2019 debuggeren kjører. Den dreper også seg selv hvis x64dbg og IDA kjører. Har hørt om andre programmer og muligens utdaterte grafikkdrivere også som er blokkert. Så blir man plutselig bannlyst etter hvert. De som faktisk jukser tror jeg ikke kunne brydd seg mindre om de blir bannlyst. De lager seg bare en ny gratis konto og går rundt HWID-sperrer.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...