Gå til innhold

Crysis Remastered er under utvkling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Zedarius skrev (På 16.4.2020 den 14.56):

Nice. Kanskje jeg kan ta sistebossen uten at PCen min smelter denne gangen.

Jeg regner med det er sistebossen i Crysis på kartet "Reckoning" du refererer til. Uten at jeg vet hvordan du vanligvis prøver prøver å ta den, så finnes det en enklere metode enn å løpe rundt i flammehavet på dekket til hangarskipet:

Når du kommer ut på dekket etter at skipet er blitt angrepet og alt brenner, så er det et kræsjet fly / dropship rett til venstre. Det er noen kasser og en gatling gun i det. Først, kast kassene ut av veien. Så samler du alle gauss riflene og rakettkasterne du finner rundt på dekket og legg dem fra deg inne i flyet.

Du kan gjøre dette når du er blitt bedt om å bruke flyheisen ned i innsiden av skipet, med minimalt av fiender på dekket, så du har all den tiden du vil bruke til å gjøre deg ferdig.

Når sistebossen dukker opp så har du da all den ammoen du trenger for å ta den, beskyttelse fra kanonene den har (tynt flyskrog beskytte mot tac nukes, duh), samt bare en side (pluss oppover) å holde øye med mot fiendene som kommer. Det er også begrenset med visuell eyecandy med denne metoden, så faren for PC-brann burde være mer begrenset. ;)

Å gjøre det slik er så enkelt at det nesten er kjedelig, men det virker.

Ett annet triks som fungerer over det hele i spillet er close-up stealth shots:
Snik deg nærme en gruppe fiender i cloak mode -> sikt på en fiende -> decloak -> skyt ett(!) skudd -> recloak.

Selv med fiender omtrent helt oppe i ansiktet ditt så vet ikke AIen hvor du er og bare begynner å skyte vilt, og du kan ta dem en etter en.

Dette fungerer bare begrenset med den custom Delta-vanskelighetsgraden jeg har laget. For i Cloak Mode så tåler man så lite at selv et "heldig" skudd er nok til å dø av.

Så, igjen, hvis noen ønsker en custom Delta vanskelighetsgrad til Crysis / Crysis Warhead, så har jeg lagd en. Ikke noe overdrevent, men jeg har endret .cfg-filen for Delta til å være mye vanskeligere og vil kreve mye mer planlegging (og mye mer quick save / quick load).

Send meg en PM hvis noen er interessert i en kopi av filen og detaljer hvis det ønskes.

P. S.
#not_biased
Den tok meg lang tid å lage og teste, så den kan anbefales.
;)

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...