Gå til innhold

iPhone SE (2020)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Syntes ikke SE (2020) var veldig spennende, det er jo en iPhone 8 med nyeste prosessor og forbedret kamera men ellers lite nytt. Leste på Macrumors at batteriet er 1,821 mAh som er samme som i iPhone 8' og den var jo ikke akkurat kjent for topp batteritid, selv om den nye prosessoren muligens vil være litt mer strømgjerrig. Det er begrenset hvor mye de kan skvise ut av et såpass lite batteri, selv med en liten skjerm med lav oppløsning.

Jeg ville heller prøvd å finne en iPhone XS eller XR som man har kunnet få i prisleien 6500-7000 kroner på tilbud de siste månedene, hovedsakelig for den større skjermstørrelsen og i forhold til fysisk størrelse på mobilen. iPhone XS er jo fysisk sett ikke langt unna iPhone SE (2020) i størrelse og har en bedre og større OLED-skjerm, bedre kamera med to linser, bedre batteritid og en mer enn god nok prosessor for det meste som finnes av apper og spill.

 

Lenke til kommentar
hekomo skrev (9 timer siden):

Vil vi få en Android-telefon av dette kaliberet? Samsung dummet seg ut en del med Galaxy S10e,

Alt av samsung sine mobiler kommer med "exynos" prosessorer. De er som regel ca. 30% dårligere yttelse (inkludert batteri). Prøv en mobil med "snapdragon" prosessor...f.eks oneplus sine :) Du kommer til å bli fornøyd....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...