Gå til innhold

Investere i Crowd1?


djgudleif

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uff, har ei venninne som har tenkt å kaste bort penger på det her. Noe av det mest idiotiske og useriøse opplegget jeg har vært borti. Er endel gullkorn på sida deres da:

Sitat

Impact Crowd Technology’s business idea is to use a multi-level marketing sales structure to enable a network of members to sell other companies’ digital products.

Selvsagt bare tøv.


 

Sitat

What we believe

We believe that digital products are 1s’ and 0s’; they are duplicated by cut and paste. Unlike many other MLM companies, our network will never have to buy, or sit on any form of physical stock, differentiating Impact Crowd Technology’s business model from its current competitors in multi-level marketing.

 

Crowd1 er Ponzi/pyramide. Og svært lite overbevisende i mine øyne. Frustrerende at det finnes folk som kaster trygda si etter disse bandittene.

 

 

 

Endret av Aiven
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Når man må spørre seg om det er seriøst, da er det som regel useriøst.

Når man ikke med én gang får beskjed om hva det dreier seg om, og må google ekstensivt for å finne det ut, da kan man bare regne med at det er svindel.

Jeg regner med at dette er sånn bullshit man betaler penger for å bli med på, og dermed må få minst 50 andre til å bli med på det før man begynner å tjene penger? I så fall så kan man jo tjene penger på det hvis man har et stort nettverk, men det er jo uetisk å drive og prakke dette på folk som liksom har tillit til en. Jeg ser ingen måte slike selskaper kan drive etisk på, for det er jo bare pengespill: Noen må tape, og da må noen utnytte andre for egen vinning. Dermed er det uetisk og burde vært ulovlig uansett.

Dette burde vært lærdom under hovedfag Økonomi alleréde fra barneskolen av. Det er så uetisk som det får blitt. Bare lureri fra ende til annen.

Lenke til kommentar

Etter alt å dømme er dette reint pyramidespill, blandet med litt god gammeldags ponzi. De påstår nemlig at de investerer pengene dine i andre firmaer, men dette er bare tøv. De to firmaene som ble oppgitt i fjor å være "samarbeidspartnere", var i realiteten eid av samme eier som Crowd1. Firmaene AffilGo og MIGGSTER er derfor potemkinfasader, noe hjemmesidene også tyder på. De skrøt av samarbeidet med disse sidene i hele fjor, men nå ser jeg ikke noen linker til dem lengre, noe som vel tyder på at de forsøker seg på andre sprell i stedet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...