Gå til innhold

Diskusjon.no og Huawei søker testpiloter – bli en av de første til å teste Huawei P40 Pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lenge tenkt å bytte ut min nåværende gamle huawei honour. Den er håpløs i kaldt vær og slår seg av ytendørs i 5 plussgrader med fortsatt 60 % batterikapasitet. Men er veldig fornøyd med brukervennligheten på tlf. Kameraet er veldig bra. Mange Iphone brukere synes bilder fra min tlf er bedre enn fra iohone. Har fått skryt av bilder jeg daglig deler på nett. Ser fram til å teste den nye hyawei. Har akkurat bestilt ny huawei P30 128 GB. Men har ikke mottatt den enda.. Er åpen for å teste huawei sitt flaggskip.. 

Hilsen Thor-Aage 

 

Lenke til kommentar

Hei!

Jeg er 39 år, samboer, mor til tre ungdommer, realfagslærer og teknologinerd!

Har Huawei p30 pro idag, og kunne virkelig tenke med å vere tester for den nye telefonen til Huawei!

Telefon og teknologiske løsninger er jamnt brukt i vårt hus, og det er spennende å se utviklingen! Er ingen proffbruker, men følger med og er veldig interessert i teknologi. 

Jeg bruker telefonen jamt i det daglige til arbeidsoppgaver, innhenting av informasjon og kunnskap, hobbyprosjekt, sosiale medier, en haug med ulike apper og foto!

Fotografering er det viktigste for for meg med en telefon, så et virkelig spent på hva som kommer. Vi bor på Sunnmøre og jeg tar mye bilder av naturen her fordi vi går mye på tur i all slags vær.

Krysser fingrene for å få bli med å teste mobilen.

 

Mvh Kirsti Haram 

Lenke til kommentar

Da takker vi for alle søknader og stenger nå påmeldingen. Vi har allerede kontaktet noen av dere, og kommer til å kontakte flere i løpet av dagen. Om du hører fra oss eller ikke; tusen takk! Og følg med på testene som kommer her på forumet framover!

  • Liker 8
Lenke til kommentar
  • Gjest låste denne emne
  • Gjest fjernet fremheving og avklistret denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...