Gå til innhold

Diskusjon.no og Huawei søker testpiloter – bli en av de første til å teste Huawei P40 Pro


Anbefalte innlegg

Hei. 

 

Jeg er en mann på 32 år, jeg går vel under kategorien tek geek. 

Har en forkjærlighet til mobiltelefoner, og har alltid det nyeste og råeste. 

Tror jeg har hatt alle modellene til Huawei siden merket ble solgt i Europa. 

Pr tid bruker jeg en Samsung S20 ultra, og har en ONEPLUS 8 pro på vei i posten. 

Til daglig klarer jeg ikke legge fra meg, ei heller selge min huawei P30pro, da dette er den telefonen jeg har vært mest fornøyd med det siste året. (og jeg har hatt mange, samsung, s10, note 10, xiaomi note, ONEPLUS 7pro, realme x2, iPhone 11pro plus m..m)

 

Jeg kjenner at min p30pro virkelig trenger en raskere skjerm. Jeg er også spent på hvordan den klarer seg i en benchmark med ONEPLUS 8pro mtp chipsettet som er i de respektive telefonene. 

 

Til vanlig sjekker jeg disse punktene på en telefon når jeg henter meg ut en ny:

1) batterikapasitet - stresstest, men også hvordan den fungerer overtid til vanlig bruk (jeg er en heavyuser, så veldig vanlig bruk blir det nå ikke) 

Hvor raskt lades den til daglig-gjerne testet over litt tid- samt hvor fort mister batteriet varighet. 

2) kamera - er en sucker for macro linser, men bruker også mobilkamera aktivt i jobbsammenheng og trenger et skarpt kamera som får med seg alt på små kretskort m.m.  Så har jeg en hund jeg er glad i å ta bilder av, og har med tiden fått mer glede av å bruke spesielt vidvinkel linser, men også ville zoome funksjoner. 

Selfie kamera er jeg ikke så veldig intr i.. Jeg skulle faktisk ønske man droppet kamera foran på noen modeller, eller skjulte det som på f. Eks ONEPLUS 7pro, for å få en "hel skjerm" - men velger dere meg skal jeg ta en grundig test av dette også. 

3) skjerm/display - responstid- dette er viktig for meg. Da jeg virkelig hater alt som heter lagging. Men jeg reiser en del, og ser også på en del media på telefonen. Farger, og ikke minst korrekte farger er viktig. 

 

4) lyd/tilkobling - lyden fra selve telefonen er ikke så voldsomt viktig for min del, men enkelhet ved tilkobling av trådløse høyttalere og headsett, det er viktig.. En god rekkevidde på BT, samt detaljert lyd ut er viktig. 

5) software - Huawei sitt IO er virkelig noe jeg har likt opp igjennom, og jeg er veldig spent på P40pro sitt denne gangen - elefanten i rommet(og grunnen pr nå for at jeg ikke har offeret summen telefonen koster er jo mangelen på GMS(google media server). Jeg er helt sikker på at Huawei sitt appgallery vil bli bra med tiden, men for min del har det hindret meg i faktiske kjøp av denne modellen. 

6) hardware - hvordan telefonen fungerer med heavy multitasking er alltid noe som er spennende, her er det en del flaggskip som får karakter stryk fra min side, Huawei p30pro, p30pro og mate 20 er vel de telefonene jeg har likt multitasking best på (p30pro minst da den hadde en tendens til å refreshe en del apper jeg gjerne ikke skulle refreshet). Så den nye kirin chipen, og hvordan dere har løst dette er jeg spent på. 

 

7) design og ergonomi - dette er en viktig faktor, nå ser nesten alle telefoner ganske så like ut, men jeg liker den matte finishen P40pro har fått. (og om dere skulle plukke ut meg så ønsker jeg meg Silver frost, for den ser awsome ut. Og skulle dere tilfeldigvis sende ut en P40pro plus, så er det den hvite som er øverst på ønske lista). 

Jeg er også ganske spent på hvordan telefonen er å holde ergonomisk (til sammenligning med Samsung s20 ultra, som er en kloss som er ubehagelig å bruke over lengre tid) 

 

Det dere kan forvente av en test fra meg er i hvertfall at alt av funksjoner blir testet og vurdert nøye, men også sammenlignet med andre telefoner i samme segment. 

Det er heller ingen utfordring for meg å skrive erfaringene mine ved bruk, eller om dere har en mal på spm dere ønsker svar på. 

 

(har registrert en profil her men ikke fått den godkjent enda med privat mailen, så legger inn jobb mailen her i dette innlegget) 

Håper jeg hører fra dere, og håper det er positivt.. For dette er slike oppdrag jeg elsker og legger min sjel i:) 

 

Ha en fin dag. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil gjerne teste. Jeg er en jente og 30 år. Jeg har hatt p20 pro og har nå p30 pro. Har også benyttet iPhone og Samsung tidligere. Jeg er da godt kjent med Huawei sine produkter og kan gi god tilbakemeldinger på endringer i forhold til tidligere versjoner. Jeg benytter mye bilder i mitt aktive liv noe som jeg vil kunne teste nøye. Samt lydkvalitet da jeg bruker telefonen mye til videosamtaler og musikk. Jeg er teknisk kyndig.  I tillegg har jeg et stort nettverk på mine some som er god kanalkilde. Hvor jeg har nesten 16k følgere. 

Lenke til kommentar

Hei :-)

Jeg ønsker å bli testpilot på grunn av stor interesse for teknologi og telefoner spesielt. Jeg har alltid hatt Iphone men resten av familien har hatt Android og Huawei. De har vært strålende fornøyd og jeg personlig har i lang tid vurdert Huawei. Jeg jobber daglig som selger på Elkjøp og selger telefoner og pc`er. Jeg vet at jeg kommer til å bli fornøyd med P40 pro og kan da vise og demonstrere det videre til dem da jeg får bedre kjennskap til det. Jeg kommer til å gå grundig gjennom kamera, batteri, prossesor, kjøling, nye operativsystemet og mye mer. 

Mvh :) 

Lenke til kommentar

Min interesse for teknologi har vært med meg siden jeg var liten. Jeg har alltid vært glad i å åpne teknologiske gjenstander og se hvordan de fungerer. Jeg har utdanning som serviceelektroniker og dataingeniør, og er også utdannet bioingeniør. Dermed har jeg god teknisk innsikt, og forstår meg på mobiler og annen elektronikk langt bedre enn gjennomsnittet. I mitt arbeid som systemforvalter har jeg ansvar for QA testing, så mitt daglige arbeid går nettopp på å teste og gi konstruktiv tilbakemelding. Selv om det jeg tester til daglig er programmering så mener jeg at jeg har gode evner til å teste også mobiltelefoner og annet, og kunne gi en god og ærlig tilbakemelding. Jeg er også interessert i sagaen om USA og Kina og hvordan dette på mange måter har ledet til at Huawei ble stoppet på veien mot å være verdens største mobilprodusent.

Jeg har hatt min Huawei Mate 20 Pro siden like etter den kom på markedet, og er til den dag i dag overbevist om at denne mobilen var langt foran sin tid på de fleste områder. Den måler seg eller er bedre enn de fleste mobiler på markedet til den dag i dag, og både kamera, batteritid og brukervennlighet er fremdeles i toppsjiktet.

For meg er kamera, batteri og rask brukeropplevelse det viktigste. Rask brukeropplevelse både i form av gode og raske komponenter, men også en god skjerm med høy oppdateringsfrekvens vil være viktig (og noe jeg er veldig spent på i P40 Pro), i tillegg til smarte løsninger i programvaren. For å nevne noe fra Huawei som jeg liker: «knock» funksjon for skjermbilde, enhåndsfunksjon, reverslading, rullende skjermbilde, ansiktsopplåsing, rask fingeravtrykkleser og annet. Dette er områder der Huawei og EMUI er ledende etter min mening, og blir ikke nevneverdig berørt av å mangle Google services.

Likevel så er det klart at når jeg i alle år har vært en Androidperson, så har jeg blitt vant til Google services. Jeg er derfor veldig spent på hvordan dette løses, og utifra de testene jeg har sett (MKBHD, mrwhosetheboss etc.) så ser dette veldig lovende ut. Dette er faktisk hovedårsaken til at jeg har lyst til å teste mobilen. Jeg har stor tro på at Huawei på sikt klarer å lage sitt eget økosystem uten Google, men jeg er veldig spent på hvordan det er på et så tidlig stadige. Det er tross alt bare ca. et år siden det hele ble forandret over natten, så det at det er kommet så langt på kort tid er veldig imponerende. Jeg kan nevne at jeg hadde Samsung Galaxy S2-S9 før jeg gikk over til Huawei, og alle sammen sammehengende. I tillegg har jeg vært innom iPhone som jobbtelefon. Nå er jeg veldig spent på om P40 Pro kunne gitt meg samme opplevelsen som jeg den gang fikk fra Mate 20 Pro, og som jeg fremdeles nå 18 måneder senere opplever. Alle de store produsentene har nå "flaggskip"-telefoner, også OnePlus, så det er veldig spennende å følge med hvordan det tilspisser seg i toppen.

Til sist vil jeg si at jeg absolutt tenker på meg selv som en early adopter. Jeg har alltid vært opptatt av å ha det nyeste, og følger veldig godt med i utviklingen på de fleste fronter. Håper på at jeg kan være en god testpilot for dere, og kan love en konstruktiv og god tilbakemelding på telefonen.

Lenke til kommentar

Hei!

Dette er virkelig noe jeg kunne tenkt meg. Som teknologientusiast elsker jeg å teste ut ny teknologi. Jeg er spesielt fascinert over kameraer i smarttelefoner og hvor fort de har forbedret seg de siste årene(!). Jeg har god erfaring med kameraer fra andre telefoner som har kommet de siste par årene (P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 20 Pro, iPhone 11, iPhone 8 Plus), så jeg har et godt sammenligningsgrunnlag ved testing. 

Videre må jeg si at jeg er veldig interessert i få oppleve forskjellen på en telefon med 60hz sammenlignet med 90hz skjerm. Har hørt ekstremt mye snakk om dette og hvor fantastisk det er, men har enda ikke fått opplevd dette selv. Jeg er også spent på hvordan batteriet i den nye P40 Pro'en er, da jeg var veldig fornøyd med dette på Mate 10 Pro og Mate 20 Pro, og er derfor spent på hvor mye de har klart å forbedre dette ytterligere. 

Husker at jeg såvidt var inne og kikket litt på Huawei AppGallery tilbake da jeg hadde Huawei, men at jeg ikke klarte å se noe nytte av å bruke dette den gangen. Så det hadde vært interessant å se hvordan de har klart seg etter restriksjonene som førte til bruddet mellom Huawei og Google. Har de klart å få inn alle appene jeg og andre trenger? Dette er jeg spent på. 

Velger dere meg, kommer dere til å få en grundig anmeldelse som tar for seg alt fra kamera til batteri, skjerm, design og AppGallery. Og videre vil jeg vurdere om dette er en mobil jeg vil anbefale andre, da spesielt med AppGallery i bakhodet. Er denne telefonen så bra at det kompenserer for mulige apper man må klare seg uten? 

Lenke til kommentar

Hei. Jeg er veldig nysgjerrig og intressert å teste Huawei sin nyeste toppmodell. 

Har hatt gleden av å ha brukt 4 Huawei telefoner såg langt og kan godt tenkt meg å ha sammenlignet hvordan livet blir uten Google. 

Jobber som regel en del overtid hvor Batteriet for kjørt seg hardt med Musik og Bluetooth. Med tidligere erfaringer fra Huawei p20 pro og Huawei mate 10 pro som gjor en meget bra blir det enkelt å kjør en fin sammenligning. 

I tillegg er jeg vel den vanlige småbarnsfaren som tar masse bilder, og for teste de fleste Funktioner. Desverre har jo Huawei p20 pro ikke så mange artig Funktioner slik at jeg måte ha lånet kona sin Samsung s10 plus for å ta filmer med saktfilmer, super saktefilmer, hyperlaps osv. Det hadde vært veldig flott å kunne teste med en ordentlig telefon som Huawei. 

Ellers er jeg en "nerd" innen tech og er veldig oppdater hva mobil verden har å by på. Desverre har det ikke blitt en nyere Huawei da Google trøbbel dukket opp. Slik at jeg også ser på det som en perfekt mulighet om livet uten Google er den å gå for meg gjennom denne testpilot prøven. 

Det hadde vært en glede å dele egene erfaringer med andre som sitter å tenker det samme som meg. Er jeg virkelig nødt til å ha Google for å få Mobil hverdagen til funke? 

Lenke til kommentar

Hei, jeg kan tenke meg å teste. Jeg har egentlig vært (kanskje alt for) trofast fan av Sony og kunne tenke meg å teste om disse telefonene er så bra som testene sier de er. Jeg driver i tilleg med fotografering og kameraet i disse telefonene får god omtale så det er noe som blir brukt mye. Bruker Netflix, Youtube mv mye så er interisert i å teste skjermen i Huawei sine telefoner også. 

Jeg jobber med IKT og er teknologi-interessert. 

Lenke til kommentar

Hei,

Jeg gleder meg til å teste det! Jeg opprinnelig kommer fra Kina og jobber som IT sikkerhets arkitekt på Norges finans sektor over 10 år og har utviklet Android mobil app selv. Derfor kan jeg teste Huawei P40 Pro fra mange aspekter:

  • user experiences på selv device og andre mobil apper
  • sikkerhets testing
  • teste særlig populære mobile apper fra Kina mot tilsvarende vestelige, f.eks WeChat, 抖音, Facebook, TikTok osv
  • jeg hadde flere års brukserfaring på iPhone. Jeg skulle kunne tydelig oppleve forskjell mellom Huawei P40 Pro og iPhone

Jeg ser fram til å høre fra deg!

Ha en fin, frisk dag videre!

Lenke til kommentar

Jeg kunne gjerne tenkt meg å teste P40 pro. Har i dag en Huawei P30 Pro.

Jeg bruker mobilen mye til bilder og film da jeg jobber som fotograf. www.malenefoto.com

I tillegg har jeg 4 forskjellige Instagram kontoer ?

Jeg liker ny teknologi og oppdaterer meg hele tiden.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Må si jeg er meget interresert i å teste ut deres nye flaggskip.

Da jeg jobber med salg av telefoner, hadde det vært spennende å teste ut deres nye flaggskip. Jeg har en unik mulighet i å kunne måle deres telefon direkte opp mot deres konkurrenter som, Samsung S20 ultra, Oneplus 8 pro, samt iPhone 11 Pro. Jeg har lang erfaring innen alt fra foto til de mer tekniske aspektene rundt telefonene, og hadde med dette vært spennende å kunne motbevise mine kollegaer, om at andre merker ikke har noe fortrinn i markedet selv om dere har mistet google tjenester. Dere er unike når det kommer til batteri og kamera, og har alltid vært en prispresser rundt utvikling og nyvinning. Så jeg håper på å få muligheten til å motbevise stormen rundt Huawei og USA krigen, samt mine stae kollegaer og venner.  

Lenke til kommentar

Jeg melder meg gjerne som tester for Huaweis nye telefon.

Jeg er relativt ung (19år), og har en stor fascinasjon for moderne teknologi. Jeg har nærmest gjort det til en vane å holde meg oppdatert på alt fra de nyeste funksjonalitetene på telfonmarkedet til VR-systemer for PC. Jeg er av tanken; jobb smart, ikke hardt, og derfor setter jeg meg alltid godt inn i hvilke systemer og funksjonaliteter jeg har tilgjengelig på enheten jeg arbeider med, og utnytter disse fullt ut. Gjennom dette har jeg fått mye erfaring i å tilegne meg nye systemer, og mener derfor jeg er en god kandidat til testingen. Jeg har også erfaring med flere telefonleverandører (hovedsakelig Samsung, Apple og Huawei), og bringer et godt komparativt perspektiv til vurderinger av den nye telefonen.

Det er trolig også relevant å vektlegge alderen min noe ytterligere. Jeg, som mange andre rundt min alder, har vokst opp omringet av teknologi, og en betydelig andel av forbrukerne av denne teknologien er nettopp også de yngre generasjonene. Som en del av denne gruppen vil jeg trolig ha meninger som korresponderer med hva store deler av kjøperne selv vil oppleve. Jeg vil også hevde at jeg utover dette kanskje også vil bli sett på som en mer sympatisk og troverdig anmelder, da generasjonen min nærmest er kjent for å vite alt som er å vite om moderne teknologi og telefoner. 

Lenke til kommentar

Jeg er kanskje sent ute, men jeg ønsker å teste telefonen. Jeg er 54 år men likevel blant de som er opptatt av å utnytte nye teknologier. Jeg er opptatt av at teknologiene skal være enkle og brukervennlige. Jeg ønsker å teste telefonen i forhold til streaming/TV, integrering mot bluetooth i bil/stue, integrering mot AppleTV/Chromecast etc, VPN, kontorapplikasjoner og bruksapper som Ruter, Coop Pay, Get etc. Jeg er også opptatt av et enkelt og godt kamera for bilde- og videoopptak. Og selvfølgelig: at batteriet varer lenge og at det er enkelt å sette opp batteribesparelser.

Jeg bruker i dag en ren Android-telefon, men har tidligere også brukt Apple-telefoner. Jeg bruker både Windows- og Linux-maskiner og er vant med konfigurasjonsendringer i både Android-telefoner og i operativsystemer som Windows, Ubuntu og LibreELEC. Min Apple iPod har jeg omkonfigurert til Rockbox. Min interesse for data/telefoni er vel noe over det gjennomsnittlige for min aldersgruppe, men jeg er i bunn opptatt av at teknologien skal være god og enkel å bruke!

Lenke til kommentar

Jeg er interessert i å være testpilot for P40 Pro!

31 år gammel mann, bosatt i Kristiansand. 

Vil si jeg har over gjennomsnittlig både kunnskap om og interesse for ny teknologi. Disputerer snart for en doktorgrad med utstrakt bruk av maskinlæring og kunstig intelligens, så jeg er særlig interessert i denne delen av Huaweis teknologi, men er generelt interessert i gadgets og forbrukerelektronikk. 

Topp 3 viktigste ting for meg i en telefon er opplevd ytelse, kamera og batteritid. Har nå en Mate20 Pro, som ticket all boksene når jeg kjøpte den. Bruker telefonen variert gjennom hele dagen: Nyheter, kollektivtransport, sosiale medier, musikk/podcasts, kamera, treningsapper, og underholdning. Bruker som de fleste andre en rekke Google-tjenester, men vil gjerne utforske hvordan en Google-fri telefon påvirker hverdagen. Er også interessert i hvordan telefonen fungerer i jobb, med krav til sikkerhetspolicyer og office-pakke. Kunne også tenkt meg å teste hvordan desktop mode fungerer for litt mer krevende oppgaver enn å svare på epost. 

Er fast leser av TU og digi, men har ikke brukt diskusjon.no aktivt tidligere. Ser frem til å dele mine erfaringer med telefonen her hvis jeg blir valgt ut! 

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne være testpilot.

Jobber med utvikling, testing og support av programmvare. Tester også for Applause App Quality (uTest.com), alt i fra TV-løsninger på mobil & pc, nettsider, bank og annet.

Bruker telefonen mest til jobb (epost, kalender, møter, diskusjoner), samt sosiale nettverk, foto og underholdning. Lite spilling. Er spent på om jeg klarer meg uten google-tjenester, men tror kanskje det skal gå. Håper dere får på plass støtte for Spotify og Vipps, de kan bli savnet.

Har tidligere stort sett hatt Google og Samsung telefoner. Er tidlig ute med mye hardware og programvare, men ikke den som bytter telefon oftest.
 

 

Lenke til kommentar
Jeg vil teste?
 
Jeg har idag en Samsung Galaxy S9 nå og har for så vidt vært fornøyd med denne. Men etter tidenes baksmell på skatten å en telefon som halter mer og mer gjør jeg nesten hva som helst for å bli testpilot. Hadde forøvrig vært kult å kunne gå på butikken uten skjøteledning og ladder ????
 
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...