Gå til innhold

Produsent av spilltilbehør saksøker Nintendo – vil stanse Switch-salget


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste likheten mellom disse 2 produktene er vel at begge er en controller som kan festes til en skjerm, og kobles opp mot hverandre trådløst.

Hvis dette er nok til ett patentsøksmål er det noe fulstendig galt med hele patentsystemet.

I tillegg har vel dette blitt gjort flere år før dette firmaet (som ingen noensinne har hørt om) lagde sine første produkter i denne kattegorien.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gamevice har vel bærsja på leggen så til de grader, og opparbeidet seg så stor kostnader eller gjeld på disse tullete søksmålene sine at de har vel intet valg enn å fortsette. Trolig i det gå om at en gang må de så igjennom, og da er økonomien reddet i uoverskuelig fremtid.

Hvis de derimot har rett. Hvordan kan de da ta patent på et produkt produsert av et annet foretak, når det andre foretaket produserte produktet først?

De skal angivelig ha søkt og fått patentet på kontrolleren i fjor. Nintendo Switch er da angivelig eldre enn det. Ergo må det vel bety at Nintendo produserte kontrolleren før Gamevice søkte om / fikk det angivelige patentet?

Uansett så kan jeg ikke helt se hva de gnåler etter. Begge har to spaker og noen knapper. Og kan tilkobles som nevnt tidligere på hver sin side av en skjerm. Ser ikke noen særlige likheter utover det. Er mange som skal saksøkes da, som har kontrollere som likner på noen andres.

Om ikke for noe annet, så må vel dette være god reklame for dem selv hvis kontrollene er så himla like. Jeg hadde ikke hørt om den tidligere, og hvis problemet er å bli assosiert med Nintendo og Switch - kontrollene, så er vel ikke det det verste her i verden. Eller kanskje det er det?

Lenke til kommentar
tankbug skrev (2 timer siden):

I det minste er dette et firma som selger faktiske produkter og ikke bare kjøper opp masse patenter og venter på at de finner noen de kan saksøke basert på dem.

Forsåvidt, men å ta patent på det der må vel tilsvare patenttroll på et visst nivå uansett. Håper saken deres ikke holder opp i det hele tatt. Mye jeg synes man kan ta Nintendo på, men det designet der er ikke et av de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...