Gå til innhold

Nå er Microsofts nye Edge-nettleser mer populær enn Firefox


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
-Birger- skrev (5 timer siden):

Veldig fornøyd med nye Edge. Bruker nå nesten bare Edge og Vivaldi.

Så det finnes andre bruker av Vivaldi også? Da er vi i alle fall to stk. Jeg brukte Opera fra ca. versjon 3.50 Vivaldi ble da en naturlig fortsettelse. Hvem hadde trodd at Opera og IE skulle møtes på midten? Jeg minnes med glede Opera Bork Edition, og da Jon S. Von Tetzchner skulle svømme over Atlanteren.

Lenke til kommentar
JØI skrev (9 timer siden):

Og at bedrifter av uforståelige grunner standardiserer på Egde.

Hvis man ikke har noen ideologiske føringer er Edge det eneste fornuftige alternativet for en bedrift. Man påtar seg ikke ekstra arbeide hvis man ikke trenger, av samme grunn bruker man ikke Edge på mobilen i bedriftsammenheng.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan ser kurven for Edge sin populæritet ut de månedene Microsoft slipper halvårsversjoner? Kommer stadig vekk tilbake til at Edge blir primær nettleser her.

Jeg bruker primært Vivaldi, Chrome og Firefox på desktop men Firefox på tablet'en. Pinch zoomen i Firefox er bedre egnet for lesing på nettbrett, siden den lar deg zoome utover, og siden den husker zoomen per fane. Nå er det noen år siden jeg testa så det kan være endringer i de andre nettleserene siden da.

Lenke til kommentar

Byttet for mange år siden fra Firefox til Chrome da Chrome var mer lettebeint. Nå er det motsatt, og sjelden Chrome er åpen uten å suge prosessor. Firefox derimot, lite belastning, så tilbake til Firefox. Dessuten stjæler ikke firefox alle dataene mine (så vidt jeg vet).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...