Gå til innhold

Ser vi slutten på WOKE?


Anbefalte innlegg

hekomo skrev (6 minutter siden):

Rike er ingen "folkegruppe".

Igjen fra SNL:

Folk (også folkeslag, folkegruppe eller etnisk gruppe) er en betegnelse på en gruppe mennesker som har visse kulturelle eller sosiale fellestrekk, en felles identitet, slik dette blir forstått av gruppens egne medlemmer.

Hvordan passer ikke rike inn i dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørsmålet er hvordan du mener de passer inn i det? Rike er en etnisk gruppe?! Herregud.

Hele diskusjonen er uansett håpløs. Du skjønner godt at du ikke kan sammenligne rike som gruppe med f.eks. romfolk som gruppe. Dette blir bare poengløs kverulering fra din side.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
tigerdyr skrev (På 6.5.2020 den 2.29):

Det var snakk om befolkning, ikke som "et folk" som sådan.  Rike er så klart en befolkningsgruppe akkurat som fattige er det.  

Jeg skjønner ikke hva du mener. Poenget er uansett at rike ikke er noen minoritet i samme forstand som f.eks. romfolk.

Lenke til kommentar
On 5/5/2020 at 10:31 PM, Storm_Eagle said:

Men du selv har jo åpenbart et hat mot minoriteter. Og Trump er jo blant en av de minoritetene du hater (rike)

Dette er ein grunnleggende misforståelse av konseptet bak ordene 'minoritet' og 'majoritet' innen sosiale studier. Meine du at kvite menn var ein minoritet i Sør-Afrika under apartheid, når dei var de facto makthaverne?

Skjønt det er jo ikkje akkurat solid gro-bunn du forsyner her for argumentene dine. "Rike" har intet felles og er ikkje ein minoritet på noko vis. Om du har ein rik onkel med eit par millioner har han jo null og niks felles med f.eks Will Smith, og dei har null felles med Walmart eigerne.

Endret av Drunkenvalley
  • Liker 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, Drunkenvalley said:

Dette er ein grunnleggende misforståelse av konseptet bak ordene 'minoritet' og 'majoritet' innen sosiale studier. Meine du at kvite menn var ein minoritet i Sør-Afrika under apartheid, når dei var de facto makthaverne?

Isåfall må du også argumentere at det er de rike som kontrolerer USA. Delevis gjør de det, men folket har også mye makt til å overkjøre dem.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja, jeg har tenkt på hva de skal gjøre nå, de som er så opptatt av å være krenket på andres vegne over alt mulig mellom himmel og jord. Nå lurer jeg ikke lenger. Identitetspolitikk opphører ikke, den fornyer seg og tilpasser seg. De har nemlig funnet en ny "offergruppe" de vil kjempe for at det skal taes spesialhensyn til i fremtiden; nemlig hypokonderne. Bare for å gjøre det klart, jeg er hypokonder selv men jeg vet at det er irrasjonelt og noe man må søke hjelp for. Men nå kommer disse idiotene til å kjempe på mine vegne og på vegne alle av en sykelig irrasjonell frykt for smitte. For de samme mediene som er opptatt av spesialhensyn er nå de samme som tar til orde for "den nye normalen" ETTER at pandemien er over, altså at vi skal opprettholde "sosial distanse" for all fremtid og slutte å ha nærkontakt med andre mennesker og bygge om alle sosiale arenaer av hensyn til de som er sykelig redde for smitte. Hypokondere har blitt de nye overvektige. Vi har jo sett "fat acceptance" hvor overvektige oppfordres til å stappe i seg usunn mat og leve usunt og glemme alt som er av kostholdsråd, for det er diskriminering og hatproat. Det samme vil vi nå høre om sykelig angst for bakterier og virus fremover. De fleste mennesker har ikke blitt hypokondere av pandemien(vel, kanskje i USA som er et mye mer hysterisk samfunn enn Norge);ihvertfall ikke i Norge, det ser jeg hver eneste gang jeg er ute; en blandet forbannelse og velsignelse, noe som gir håp om at det ikke blir noen stor oppslutning om en "ny normal" i Norge. Men medier som ikke bryr seg om hvordan de fleste normale mennesker tenker kan jo finne på å drive et ekstremt råkjør på vegne av oss hypokondere med krav om at folk må gå i ring rundt hverandre på arbeidsplasser og at skal taes spessialhensyn til bakteriofober med OCD(Obsessive Compulsive Disorder). Og vi som er selvbevisste hypokondere og vet at vi er irrasjonelle og sier ifra får høre at vi er "tokens" og "Uncle Hypo" eller noe sånt som legitimerer samfunnets fordommer mot hypokondere. "Hypocondria acceptance" som skal brukes til å legitimere etableringen av et sykt samfunn basert på asosiall og abnormal distansering i all fremtid, og hvor alle som har vært i nærkontakt med noen som har vanlig forkjølelse må to uker i karantene og så videre.

De som pusher en agenda om "den nye normalen" kommer til å skyve hypokonderne foran seg for å sabotere en tilbakevending til det normale i samfunnet. Vent og se.

Endret av Morromann
Lenke til kommentar
Drunkenvalley skrev (7 minutter siden):

Dette er berre reinspikka fiksjon fra byrjing til slutt.

Det ville mange i 2005 og tså sent som i 2010 ha sagt om alle disse online-aktivistene på Twitter som gjennom hets, call oput-culture og trusler har fått Hollywood til å skrive om filmmanuser, innføring av idiotiske regler for reklamer osv. Ja, jeg håper jeg tar feil. Men jeg kan legge til at jeg vil tippe at ekstreme bakteriofober som har lært seg hvordan andre bruker Twitter og lignende til aktivisme og som ikke ønsker å gjøre noe med problemene sine og heller omfavne dem vil bruke sosiale medier til å kreve at verden tar spesialhensyn til nettopp dem, slik vi har sett med transaktivister og fedmeaktivister - og slik aktivisme har jo virket. Så nå vil NOEN bakteriofober som synes det å være "offer" er kult gjøre dette for å kreve ombygging av kontorer, skoler og sosiale arenaer. Det er i gang allerede. Bare gjør et google-søk på "new normal after the pandemic".

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne

17 innlegg ble skjult grunnet personangrep og krangling og svar til dette. Da tråden har blitt redusert til krangling, stenges denne. Eventuelle reaksjoner på dette kan tas på PM til meg, eller i kategorien for tilbakemeldinger. For å unngå stenging av tråder i fremtiden, hold dere saklige og hold en høflig tone.  

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Gavekort gjenåpnet denne emne
  • Gaea låste denne emne
  • Gavekort gjenåpnet og låst denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...