Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vi ønsker og forsøker å unngå unødvendig kjøp av bits. Da det er lagt merke til at det er «så lett» å kjøpe ny bits om man mister de. Hovedsakelig er det ikke prisen av bits som er problemet. Studentbedriften har som mål å få kundene til «å slippe» å kjøpe nytt og dermed bruke unødvendig bruk av tid i sitt arbeid. Effektivisering av arbeid sparer kundene masse tid og dermed penger ?
 
MagX har en standardisert feste til drillene som finnes på markedet i dag. Markedsundersøkelsen viser så langt et godt prosenttall av nærmere 80% av både profesjonelle og privatbruker som ønsker å kjøpe produktet/løsningen. Samt har bedriften stått på Bygg Reis Deg i fjor og pratet direkte om løsningen til flere personer i bransjen og har fått masse tilbakemeldinger. Vi holder på å utvikle produktet nå og samarbeide med gode folk for å få dette til å bli mest mulig brukervennlig og enkelt i bruk for våre potensielle kunder ?
 
Vennligst besøk vår hjemmeside på www.seeda.no om dere ønsker å prate med oss direkte. Vi tar gjerne imot gode og konstruktive tilbakemeldinger.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...