Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, alle sammen.

Jeg er en bachelorkandidat ved Handelshøyskolen BI her i Oslo, og utfører en spørreundersøkelse i forbindelse med min bacheloroppgave i Merkevarestrategi.
Tema er: Reise, merkevare, lojalitetsprogrammer og valg av flyselskap.
For tiden er det litt vanskelig å få folk til å svare på et spørreskjema siden jeg ikke kan møte eller være i kontakt med noen.
Dermed prøver jeg meg her for å se om noen kan hjelpe meg. 


Dere som deltar har også mulighet til å vinne et universal gavekort på 250kr (ikke sponset eller gave fra noen selskap).
Denne spørreundersøkelsen er ikke knyttet til noen selskap, kun utført for å samle inn data til bacheloroppgave.

Setter utrolig pris på om dere kan sette av noen minutter til å svare på spørreundersøkelsen. Dine svar er veldig viktig for meg og veien videre for oppgaven.
Del gjerne linken videre, jo flere som svarer, jo bedre. Setter pris på all hjelpen jeg kan få.

På forhånd, tusen takk!

https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_0UFAsu6mBeQUcMl

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar litt tilbakemelding i plenum da flere er innom her med spørreundersøkelser:

Ha klare definisjoner. Om jeg har en helgtur hvor jeg flyr Oslo-Frankfurt-Milano og returnerer to dager etter med Milano-Frankfurt-Oslo, har jeg da flydd 1, 2 eller 4 ganger?

Pass på horisontal scrolling som for flere av spørsmålene gjorde at alle svaralternativer ikke er synlige... alle får ikke med seg at man kan/må scrolle.

Kvalitetssjekk alternativene. "Star Alliance" er en allianse av flyselskaper og ikke et bonusprogram som man kan melde seg inn i.

Du vil ikke få et representativt utvalg av befolkningen:
-de som følger et nettsted eller tjeneste med info og diskusjonsmulighet om reise er ikke representative for befolkningen i Norge.
-de som følger et webbasert diskusjonsforum om reise er ikke representative for alle som følger et nettsted eller tjeneste med info og diskusjonsmulighet om reise
-de som bruker et webbasert diskusjonsforum om reise i Norge er ikke representative for alle i Norge som følger et webbasert diskusjonsforum om reise.
-de som følger dette forumet er ikke representative for de som følger ett av de mange webbasert diskusjonsforum om reise i Norge.
-de som velger å klikke på en link og gjennomfører en spørreundersøkelse er ikke representative for alle som ser linken.

 

Lenke til kommentar

Hei, 

tusen takk for tips og svar. 

Skal huske på dette til neste gang ?

Mange gode råd å ta med videre. 

Svarene blir uansett ikke representative. Da måtte man ha ressurser til å få utført dette. Noe en bacheloroppgave ikke har. Vi er kun påkrevd antall svar for oppgaven. Skulle det vært representativt måtte jeg først valgt ut Norge som land, deretter sende ut spørreundersøkelse til utvalgte som reiser i hele Norge. Noe vi studenter ikke har mulighet til. Denne spørreundersøkelsen er ment for å samle inn data slik at jeg kan få støttet mine argumenter. Å skrive at en spørreundersøkelse er representativt ved at 200 mennesker  svarer på undersøkelsen så stryker man nesten oppgaven. Dette vet vi. 

 

Endret av VilaW
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...