Gå til innhold

Faktisk.no: 5G har ingenting med korona å gjøre


Anbefalte innlegg

Coctaileffekten av all den stråling og elektronisk støy det det svært sensitive og elektriske mennesket utsettes for vet man ikke, men vi vet at det eksploderer av krefttilfeller, autisme og mye annet, og i hovedsak i industriland med ufattelige mengder av teknologi og duppedingser.

Hver celle eller atom er som et lite batteri. Det hypersensitive nervesystemet er styrt av elektriske signaler, og hva skjer når dette forstyrres – og over tid?

De siste 20 årene har vi hatt en eksplosiv økning i bruken av mobiltelefoner, trådløse telefoner og trådløs oppkobling til Internett. I det samme tidsrommet har vi sett påfallende og dramatiske økninger i visse helseplager, til dels uforklarlige. Det er uro og konsentrasjonssvikt blant elever, det er sterk økning i Kreft, ADHD, ME, depresjon, søvnproblemer, hodepine, Alzheimer i ung alder, autisme, astma og allergi.

Vi vet at sædkvaliteten i Vesten faller dramatisk – årsaken er ikke kjent. Vi har sett en dobling i hjernesvulst. Trenden er ikke særnorsk. Både i Sverige, England og USA finner forskerne den samme økningen, men Norge skiller seg ut Svulster i hjernen er vanligere blant norske barn enn i USA og de fleste andre land.

Kan det ha noen sammenheng med at norske barn og ungdommer er i verdenstoppen i bruk av mobil og data?

Bare noe så «enkelt» som stress og overdrevet utskillelse av stresshormonet Adrenalin og Kortisol, og de skadevirkninger dette har, er en del av Coctail effekten

Det trådløse samfund: Stråling stresser kroppen og giver celleskader

Det er igrunn rart at «alle» undersøkelser viser alt annet påvirkes, men ...ikke mennesket.

Stor undersøkelse: Rotter får kreft av elektromagnetisk stråling

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Betroz skrev (1 time siden):

Godt at jeg ikke lever i en sort-hvitt verden som du og mange her gjør. :roll:

Jeg har fullfarge i min verden ;)

Artikkelen vi kommenterer på refererer til innlegg og påstander som antyder at "Corona-viruset ikke er reellt, det er kun for å dekke over 5G-syndromet" og

Det er noe som ikke stemmer. Hvor farlig er egentlig korona?
Hvorfor er det så hysteriske tilstander? Er det noe vi ikke får vite? Er det noen som har blitt alvorlig syke i Norge? Det er mange som antyder at det er koblinger til 5G. Er det noe der?

Det er denne typen påstander jeg mener hører hjemme i kategorien tøys på lik linje med vaksinemotstand og tilsvarende typer av faktaresistens.

Og (OffTopic, dvs. trenger ikke å kommenteres) som nå det snakkes om flere steder på nettet:
"Nå får vaksinemotstanderne sin gratis prøveperiode med en vaksinefri periode på Covid-19. Håper dere blir fornøyde."

 

Lenke til kommentar
Betroz skrev (1 time siden):

Åpensinnet forskning stiller jeg meg bak også. Men hvis 5G beviselig har null helserisiko, hvorfor ville da en amerikansk senator som, Richard Blumenthal, kalle inn telecom selskapene i USA til en høring om dette da? Det er også leger og doktorer som har også sittet foran slike komiteer der.

Så nei, folk som er bekymret for 5G består ikke bare av tullinger på internett, som mange vil ha det til.

Tullinger på internett eller tullinger i senatet. Hva er forskjellen?

Spørsmålet ditt "hvorfor ville da en amerikansk senator..." er et halmstrå. Det har ingen faglig relevans. Han er så vidt jeg vet utdannet advokat og har heller ingen faglig kompetanse innen feltet. Så at han tar opp dette spørsmålet med den faglige kompetansen hos teleselskapene har ingen, absolutt ingen, bevistyngde over seg.

Og spørsmålet han stiller er jo om noen av de som har møtt der kjenner til noen studier gjort på dette med påvirkning på helse støttet av telekom selskapene i USA. Svaret han fikk var at de som var der ikke kjente til noen. Det betyr ikke at de ikke finnes - ei heller at det totalt sett ikke finnes noen studier på dette. Slik mange 5G motstandere mener å tro.

Men at du tyr til slike halmstrå for å prøve å tillegge meningen din vekt viser utrolig mye hvor mye du har å fare med.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
8 hours ago, nomore said:

Men at du tyr til slike halmstrå for å prøve å tillegge meningen din vekt viser utrolig mye hvor mye du har å fare med.

Senatoren representerer folk som er bekymret over om 5G kan kanskje være en helserisiko. Jeg vet da like godt som deg at den videoen ikke beviser noenting! Duh!

Lenke til kommentar
Betroz skrev (34 minutter siden):

Jeg brukte muligheten til å belyse temaet om 5G i denne tråden, selv om det ble litt off topic. Skape bevissthet rundt noe 99% av folk aldri tenker over engang. 

Skape bevissthet rundt at en senator spør noen representanter om noe, og får nei til at de kjenner til det?

Godt jobbet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Elektromagnetisk stråling er jo forholdsvis enkel å forstå. Jo høyere frekvens/kortere bølgelengde jo høyere energi.

Strålingen med lavest frekvens er den delen av spektrumet vi kaller radiobølger. Neste på lista er mikrobølger, hvor det aller meste av moderne telekommunikasjon befinner seg, inkl. 3G/4G/5G og all WiFi, Bluetooth, værstasjoner, trådløst utstyr generelt.

Etter Mikrobølger kommer Infrarødt, her er energien såpass høy at vi kan kjenne den. Alt som eksisterer og har temperatur over det absolutte nullpunkt sender ut infrarød stråling (slik jeg har forstått).

Etter infrarød stråling kommer den delen av spektrumet hvor synlig lys befinner seg. Det er fremdeles den samme strålingen som radio og mikrobølger, men med mye høyere energi (vi kan jo se denne strålingen). Fore eksempel, når du går utendørs og belyses av sola på en godværsdag bestråles du med ca 1kW/m2, noe som er 100vis av ganger mer enn strålingen fra kommunikasjonsutstyr. Enkelte er jo stadig vekk innom solarium, hvor de frivillig lar seg bestråle av sterkt synlig lys samt ultrafiolett lys (vel å merke skal det visstnok være den "minst farlige" typen)..

Etter synlig lys begynner det å bli litt skummelt når vi nå går over til såkalt "ioniserende stråling". Ultrafiolett, røntgen og gamma-stråling som har de høyeste energiene, og som ingen er i tvil om er farlig for liv.

Det er sikkert åpenbart at jeg ikke er noen fysiker, men jeg er interessert i fysikk og den kunnskapen som i så mange tilfeller kan redde folk fra å gjøre fullstendig gale vurderinger på egenhånd.

Om noen føler for å kommentere/korrigere meg så er det selvsagt helt i orden ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...