Gå til innhold

Eidsiva fiber, egen router?


Anbefalte innlegg

Skal sette opp fiber fra eidsiva snart, men da selgeren hadde lagt på en pakke til over 2k for router, så fikk jeg stoppet den og setter heller opp en egen. Kundeservice sa dette var greit.

Men hvor greit er det å sette opp? Står ikke akkurat noen detaljer om noe som helst på eidsiva sine sider..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-GTrad9iY

Kan være litt ugreit å sette opp for en nybegynner men guide er lett å finne på nett.

(feil kategori??)

Endret av Slettet-GTrad9iY
Lenke til kommentar

Vi tok bare ned rutern eidsiva hang opp etter at montøren hadde reist, satte eget navn og pw, funker knall det, men vi har ikke IP tv riktig nok og usikker på om de gjør ting anderledes idag enn de gjorde for 4 år siden.

Det var plug and play for oss ihvertfall, bare plugga i ledningen som kom ifra boksen inne på veggen i rutern, tut og kjør.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Som alltid elendige support, overivrig selger som legger på uønskede pakker og skaper styr i etterkant. Support viste også fint lite om iptv.

Så har så klart selger ignorert oppsigelsestid slik at jeg må utsette oppstarten eller betale dobbelt, det blir sikkert styr det også. Ubrukelige, og det er ikke unikt for eidsiva..

Lenke til kommentar

Asus RT-AC66 som vi har på jobben har egen innstilling for IPTV på LAN siden. Det er valg av type, og hvilke porter det skal på. Kan velge hvilken av de 4 utgangene, eller 2 hvis man trenger det. Trenger man fler så er det bare å bruke en vanlig switch for IPTV nettet for å fordele til flere.

Man må også aktivere Dual-Wan står det.

Har ikke testet selv.

Eidsiva, har de eget, eller er det Altibox som lligger i grunn slik som hos Hafslund? På altibox så har det alltid vært mulig å gå inn på routeren som man får og sette den til bridge for internett, og bruke den til TV som vanlig. Alt styres fra nettsiden dems.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...