Gå til innhold

Ikke lag din egen Antibac av eteriske oljer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Poenget med såpe når man vasker hender er visstnok å løse opp fettkappen rundt viruset, så det lettere lar seg skylle bort. (?)

Og man skal/kan ikke bruke antbac /sprit etc. uten å vaske bort fett/skitt.

Men da burde det være like greit å bruke en  hvilkensomhelst lettflytende olje, og så skylle av denne etterpå i lunkent/varmt vann, med eller uten såpe. (?)  Fett løser opp fett.

Så ble man ikke så tørr av sprit-vaskingen heller. ( Som lett gir sprekker i huden slik at bakterier kan feste seg enda lettere.)

Endret av Fri diskusjon og kunnskap
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QVZmonLc

En person som etter 12 år med gratis skolegang på skattebetalernes regning skriver "virus tider" fortjener like mye tillit som er religiøs. New Age hippier kan gjerne surre rundt med teorier om at jorda er flat, og at det finnes "eteriske" oljer og alt annet fjas og overtro de surrer rundt med, men før de får lov til å drive forretninger bør de bli tvunget tilbake på skolen til de i det minste klarer å skrive sitt eget morsmål!

Lenke til kommentar

Hvis man skal kutte chili uten hansker kan det lønne seg å væte hendene først slik at chili oljen ikke så lett trenger ned i porer og slikt.

Man kan tenke seg at oljer vil kunne ha samme funksjon mot virus og bakterier. Men jeg vil definitivt ikke stolt på det.

Jeg tror at det kan være greit å smøre hender inn med olje etter at man har vasket eller brukt antibac for å hindre sprekker og sår.

Endret av dahln
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...