Gå til innhold

TV får ikke nett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
15 hours ago, flamethower1234 said:

Kjøpte tven for noen få måneder siden så den er neppe for gammel: https://www.komplett.no/product/1132913/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/philips-50-uhd-led-smart-tv-50pus6754# Ser ikke ut som den har noe uttak til kabel nei. Bruker kabel på PS4en nå.

Står at den har inngang til nettverk på den beskrivelsen du linket til. Funker sikkert bra med vanlig trådløst, men kabel er best.

 

 

Lenke til kommentar
AndersT2 skrev (7 timer siden):

TVen har kun 2,4GHz så vidt jeg kan se: https://www.philips.no/c-p/50PUS6754_12/6700-series-4k-uhd-led-smart-tv-med-tresidig-ambilight

Så du burte nok ha fått opp mot 60Mb til en. Men står den inntil en betongvegg? Slikt kan påvirke.
Har du testet om hvordan telefonen oppfører seg når du tester den der hvor TVen er?

Telefonen funker optimalt når den er ved tven og den står inntil en vanlig vegg.

Lenke til kommentar
On 3/23/2020 at 10:57 PM, flamethower1234 said:

Kjøpte tven for noen få måneder siden så den er neppe for gammel: https://www.komplett.no/product/1132913/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/philips-50-uhd-led-smart-tv-50pus6754# Ser ikke ut som den har noe uttak til kabel nei. Bruker kabel på PS4en nå.

 

 

Det står da i specs på den linken du la inn til tven hos komplett, at det er lan utgang bak..

 

Ved å bruke nettverks utgangen bak på tv. så kan du prøve å koble den til en trådløs bridge, dersom det ikke er fornuftig å bruke kabel. Kjøp en plass som har åpent kjøp, så kan du levere bridgen i retur dersom det ikke fungerer bedre enn tv sin innebygde wifi støtte.

Endret av dopus
Lenke til kommentar
dopus skrev (4 minutter siden):

• Wi-Fi 802.11n (innebygd). Da er det vel 300 Mbit da max teoretisk bådnbredde.

Aldri fått mer enn 60 på 2,4 GHz nettet så vidt jeg husker. Dessverre alltid stor forskjell på teoretisk og praktisk.

Ser jo det når router produsentene sier at routeren har 3200Mb, som da er fordelt på flere nett som man ikke får utnyttet på samme mottaker uansett.

 

Hadde hvis det var mulig vært artig om TV kunne flyttet TVen ett annet sted og testet wifi mottaket på TVen der. Rett ved sender så ville han fått bekreftet at det er TV som er defekt, eller noe med mottaket på TVen der den står. Når PS4 også har samme problem, så virker det som passeringen spiller inn. Mulig telefon greier seg bedre på samme stedet.

Kunne funket som du nevnte i posten før å ha en trådløs mottaker, og kjørt kablet lokalt ved TVen, men den kan også bli påvirket av dårlig forhold.

Powerline vil jeg ikke anbefale (nettverk over strømkablen.) Testet det selv internt i ett rom, og det ga veldig dårlig resultat, selv om enkelte hatt gode resultater med det. (ca 10m kabling, med 4 koblings klemmer imellom uttakene, gikk fra 10Mb til 300 når jeg satt inn Wifi kort i PCen med 5GHz signal).

Lenke til kommentar

Har også opplevd at wifi brikksett til router har vært inkompatibelt med mottaker/senders brikksett. Noe som har resultert i hastighet nede på kun 2-3 Mbit.

Det ble fikset med å skifte til en wifi adapter med en annen type brikksett. ( dette var mellom en Altiboxrouter og en pc)

Ikke så lett å gjøre noe med på en tv dessverre ( uten om å teste  med en router som har et annet brikksett en den trådstarter bruker nå.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...