Gå til innhold

Koronaviruset sprer seg til land som ikke er forberedt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå kan man velvanskelig si at vestlig helsevesen er "forberedt", og er i stand til å takle dette. Derfor den ene  sykehus/utstyr- rapporteringen etter den andre. Og Kina, som har overtatt og står for det meste av produksjon av slikt utstyretterhvert, må/vil hjelpe vesten.

? ( De kinesiske tegnene på esken er jo sladdet over. Morsomt. Kina hjelper Norge. Vi vil ikke si det.   Eller kanskje kommer det fra slemme-Russland? ) (?)

«Hun vil ikke kommentere hvilke land utstyret kommer fra. Ifølge Solberg er det krevende å få tak i utstyret, og en krevende jobb å ikke miste det på veien. Derfor vil hun ikke snakke om hvor det kommer fra.

https://www.nrk.no/norge/norge-har-fatt-en-stor-last-med-smittevernutstyr-fra-utlandet-1.14956659

 

Ellers er det vel infrastruktur og økonomisk tullball som nok gir mest "krise" ( systemkrise) i vesten.

På det afrikanske kontinnentet er det store områder/boområder der man greier seg uten både penger/lønn, barnehager, skoler og sentral produksjon.   Og dermed ikke vil oppleve en samfunnsstruktur-krise som i vesten.

 

Kanskje vi heller (dobbeltmoralsk) burde bekymre oss over vestens handelsboikott mot Syria og  Venezuela ( og deres sykehus), og Jemen ( der 750 000 ! ) hvert år dør av Tyfus grunnet  bombing og handelsboikott fra våre allierte USA og SaudiArabia.

 

 

Endret av Fri diskusjon og kunnskap
Lenke til kommentar

Koronaviruset sprer seg til land som ikke er forberedt
 

Norge?
 

Hvordan er det mulig å ha et Helsedirektorat som hverken kan noe om beredskap eller føre-var tilnærminger. At Norge var så sene med tiltak mot Covid-19 (langt inn i krisen i Nord-Italia gikk det direktefly til Torp i Sandefjord) og at Norge mangler grunnleggende smittevernutstyr er rett og slett utilgivelig. Landets helseledelse må byttes ut straks. 

Endret av TorEEE_1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...