Gå til innhold

FEATURE: Trenger du inspirasjon til nettbasert flerspillermoro?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva menes med utsagnet "Hearthstone viser at de eldste fortsatt er eldst"?  Det er de jo ikke, Hearthstone er en frisk og lettbeint oppkomling sammenlignet med Magic The Gathering.

Jeg har de siste årene testet flere titalls CCG, og min konklusjon er glassklar, det er ingen som rekker Magic the Gathering til ankelen engang. Herarthstone er vel den som kommer nærmest på grunn av sin uimotståelige sjarm. Magic Arena er vel det spillet som bør anbefales. Free to play, akkurat på samme vis som Hearthstone. Kortene i dette spillet har en enorm variasjon, og det er tilnærmet uendelig med muligheter for å bygge kreative decks som er gøy å spille.

Når det gjelder art-value, så er det vel heller ingen som er i nærheten av samme kvalitet som disse, kanskje med unntak av "Legends of Runeterra" og "Elder Scrolls", men de når ikke helt opp. Magic The Gathering ble vel startet for over 30 år siden, og er still going strong, dette er, slik jeg ser det, stamfaren til alle CCGs, og den er fortsatt ytterst vital og banker alle nykomlingene ned i støvlene.

Magic Arena burde altså vært nevnt i denne artikkelen. Spillet har kanskje en litt bratt læringskurve, men det er en svært god investering når man begynner å mestre spillet. Dette er mitt absolutte førstevalg når det kommer til CCG, ingen over og ingen ved siden av.

 

Endret av Puzzlefuzz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...