Gå til innhold

TEST: Xtrfy M4 RGB


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg savner så informasjon om størrelsen på musen. Høyde, lengde, bredde + bredde ved tommelknappene. Spesielt det siste.

Jeg har ganske store hender, og flere mus har bare måttet gå i retur pga. bredden oppgitt på sitt bredeste / i underkant har ikke vært i nærheten av bredden ved tommelknappene, hvor hele konstruksjonen har smalet inn og gjort at jeg har måtte holde i nærmest et konstant klypegrep.

Du vet musen er ubehagelig å bruke når lillefingeren begynner å få ufrivillige krampetrekninger pga. musegrepet, f.eks. som etter knappe 2 timers bruk med en Razer Diamondback Chroma.

Jeg har pr. nå en Steelseries Sensei 310 og selv den kunne gjerne vært ~5 mm bredere. Er desverre blitt vant til knapper på høyresiden også. Herlig å kunne bedrive internettsurfing eller f.eks. Excel navigering med Page Up / Page Down på musen. Hadde før det en Razer Diamondback Acid Green før den ble i minste laget.

Er på jakt etter den "perfekte" musen i disse tider. Men har sålangt ikke funnet den. 8 knapper, 7 cm bred eller mer (6,5 cm eller mer ved tommelknappene) og i hvit. Prisen er det samme.

"Corsair Gaming M55 RGB Pro Mus Hvit" er den nærmeste sålangt - med mindre Steelseries Sensei 310 faktisk er å få tak i hvit og ikke bare er en Aliexpress special jukseutgave.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...