Gå til innhold

Telia med 500GB mobilt bredbånd


Anbefalte innlegg

Ser Telia har kommet med større datakvote på mobilt bredbånd, 500 GB for kr 999,-, ekstra datapakker har også en mere spisbar pris, f.eks 500 GB påfyll for kr 499,-. Håper for egen del at operatører på Telenor sitt nett kommer med tilsvarende prising (eller helst bedre).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Koster godt med penger de greiene der, men faktisk ikke så hinsides mye likevel om man regner litt på hva f.eks en familie bruker på internett per måned, og kanskje legger til tv tjeneste. Telia 500 GB og strim til totalt 1300,-/mnd er ikke sååå mye mer enn f.eks hva kabel tv hos Telenor koster. Bør man øde til der tilogmed skyggenettet ikke strekker til, er Telia og strim f.eks greit eksempel.

Lenke til kommentar

Har coax i samme bolig men det er en annen familjemedlem som betaler, og har fiber på et annet sted.

Mobilbredbånd er fint om man er på hytta, siden man ikke vil betale 3 fiberlinjer.

Hadde det vært meg ville jeg byttet med coax med fiber for lenge tiden.  For det er ikke særlig morsom med trege 4g bånd men det er jo noe raskere en 80\10 mbit coax linje i perioder. Andre perioder er coax raskere.

Dere må gjerne mene det er dårlig gjort å overbelaste 4g nettet om man har annen internetilkobling men det er jo telia og telenor sin feil og aldri oppgradere nettet. Er sikkert ikke gjort på flere år.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

LMH1, Hvilket simkort fra Estland er det du benytter? Benytter selv noen utenlandske simkort med varierende hell bl.a Elisa Finland og Vodafone/Voxi UK. Elisa-kortet er av en eller annen grunn ikke kompatibelt på nettverket mitt (hovedsaklig Ubiquiti-utstyr). Vodafone stenger ned forbindelsen etter 48 timer, krever en restart eller ti for å koble opp igjen på 4G. De siste dagene synes dette intervallet å ha blitt ennå kortere, nede i underkant av to timer i går. Så ingen annen utvei enn å sette inn mitt Talkmore mbb-kort, noe som fungerer fjellstøtt, men koster skjorta.

På en annen side så får jeg installert fiber fra Telenor Bedrift innen utgangen av mars (hvis ikke det blir utsatt pga Covid-19). Svindyrt det også, men forhåpentlig dønn stabilt.

Lenke til kommentar

Telia Simpel Estonia prepaid activated SIM card (incl. 3euro credit)

Men spørs om selgeren på ebay vil sende det ut med det første, venter på flere simkort å teste, men usikkert om vil motta noe med det første.

Er også usikker hvor lenge morroa vil vare for betaler lite, og mistenker det er teknisk feil som gjør jeg nesten får ubegrenset forbruk til par euro per dag.

Sitat

Elisa-kortet er av en eller annen grunn ikke kompatibelt på nettverket mitt (hovedsaklig Ubiquiti-utstyr)

Sitat

Elisa Customer Service Department

Elisa Eesti AS

You contacted us regarding Your prepeaid card not working with Your router

If You wish to use Your prepaid with the router You have to buy an internet package.

You can choose a suitable internet package here https://www.elisa.ee/et/eraklient/koned/konekaart/kuumaksuvaba-konekaart

If You have any additional questions don’t hesitate to contact me.



Kind Regards,

Elisa Customer Service Department
Elisa Eesti AS

Selv fikk jeg det svaret så vil ikke anbefale elisa med mindre du er på fjelltur og kun har telenordekning.

Kunne ønske meg like bra simkort for elisa men ser det blir vanskelig før 5g kommer.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...