Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blir dating bedre?


Gjest 83070...59a

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817234
Taurean skrev (10 timer siden):

Det er på grunn av "bad boys" som har gitt opp på grunn av depresjon at damer velger feil menn, at de velger å være utro, at de ikke verdsetter ærlighet og genuinitet. Damer blir lurt og gir dermed opp.

"All good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you" er tittelen på en låt, ikke et uttrykk for mine meninger. Den forteller hvordan en del damer ser på dette.

Jeg vil understreke nok en gang at det er bad boys som velger kvinnene, mer enn at kvinner velger dem. Fordi de har selvtillit til det.

Ingen har egentlig et ønske om å bli behandlet dårlig. Det som er attraktivt ved bad boys, er nettopp deres selvtillit, ikke at de er "bad". Men deres selvtillit er ofte forankret i mangelfulle sosiale evner. Når de "driter i" hvordan andre oppfatter dem, så er de mest fordi de ikke evner å forstå hvordan de oppfattes. Et samliv med slike mennesker kan være vanskelig.

En snill, god og empatisk mann med selvtillit, er en større mangelvare. Evne til å se seg selv i et realistisk forhold til andre, gir ydmykhet overfor egne feil og mangler. Der bad boys kan ture frem med et falskt og oppblåst selvbilde, må andre relatere seg til den større virkeligheten de ser.

Ekte selvtillit er alltid basert på en genuin opplevelse av at du kan elskes. Dernest kan du ha selvtillit for den du er, det du gjør og det du oppnår.

Incels er på en måte motsetningen til bad boys, begge er lukket for en del av realiteten mennesker normalt kan se. De fleste lærer allerede i barneårene hvordan kjønnene forholder seg til hverandre. Noen må dessverre lære dette fra bøker, det er der det ofte skjærer seg. Vi ser jo motstanden mot livets realiteter også i denne tråden. Moderne idealisert kjønnsteori er boklig kunnskap som ikke har anvendelse i det virkelige samspillet mellom kjønnene.

En kvinne kan sitte hjemme og drømme om at en frier kommer på døren. Det skjer fordi menn oppsøker kvinner. Motsatt skjer det aldri. En mann som drømmer om at en kvinne en vakker dag skal stå ved porten, forblir i drømmeland. Det er menn som byr opp til dans. Det er pappa som fører datteren til alters, der hun giftes bort til en annen mann. Jenter flest drømmer om dette fra de er små barn.

Menn som ikke skjønner dette helt grunnleggende forholdet mellom gutter og jenter, kalles incels. Og den mann som nekter å forholde seg til dette selv når han får det servert med teskje, vil forbli slik.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Angående Tinder... Det er en katastrofalt dårlig plattform for å finne damer. Jeg vil kanskje si jeg ser over gjennomsnittlig bra ut, og har tatt ganske bra bilder til tinder. En kombinasjon av litt "bad boy", se rett inn i kameraet, fjellbilder, vennebilder og noe sportslige bilder. Jeg får ganske mange matcher, med flere relativt pene damer. Men tendensen er den samme. Vi matcher - jeg åpner en samtale, og enten dør den ut, eller så planlegger vi å møtes, og av 10 som sier ja til å møtes er det kanskje 1 som faktisk vil møtes, uten å komme med unnskyldninger rett før. Kilde som bekrefter dette: https://www.marketwatch.com/story/from-53-matches-to-4-dates-what-a-month-on-tinder-is-really-like-2018-03-13

Vet at jeg kan prate for meg, men mitt inntrykk er i ihvertfall at du som regel får treffe gjennomsnittlige damer på tinder. De pene damene får utallige med meldinger, og at akkurat du skal skille deg ut i mengden av meldingene som tikker inn i innboksen deres er svært liten. En studie viste at nærmere 70% av guttene som matcher med en pen jente sender henne en melding etter de har matchet, og det er bare kjedelig for en jente å svare på alle disse meldingene. Jenter trigges ikke av bilder på samme måte om gutter - de reagerer følelsesmessig på handlingene til en gutt, og hvordan gutten blir sett på sosialt. Det er nettopp derfor Tinder er så elending for "dating". Mitt inntrykk er at jenter i stor grad gjør det for å validere seg selv, eller som tidsfordriv/selvtillitboost. 

En annen studie gjort på NTNU viser at per 47. match er det sjanse for å møte noen. Av alle damene av høy kvalitet som jeg har datet kommer faktisk ingen fra tinder. Jeg skal dog innrømme at det siste forholdet mitt som varte i 5 år var med en jente jeg møtte på en datingside, men ikke Tinder. Men som singel igjen føles det ganske håpløst ut å finne noen fra nettet, i det store og hele. 

Et annet perspektiv på det. Det er mye flere gutter enn jenter på tinder: http://www.netimperative.com/2019/04/05/online-dating-trends-men-outnumber-women-on-tinder-by-9-to-1-while-grinder-wins-for-age-diversity/ noe som gjør at konkurransen om de få som er der er mye høyere. 

En annet interessant fakta er at det kun er en liten andel av kvinner i en by som bruker tinder aktivt. Husker jeg leste tallene et sted, men har ikke kilden. Mener det er et sted mellom 5 og 15%. Hva med de 85% andre jentene som ikke bruker Tinder?? Om Tinder er den eneste arenaen din vil du miste mange muligheter. 

Det er dessverre som de fleste andre her sier. Skal du finne en "bra" dame, og ikke en avarage  når det gjelder utstrålig, utdanning, intelligens, utseende, så er du nødt til å jobbe med deg selv. Jeg prøver så godt jeg kan å prate med jenter jeg treffer på butikken, på shopping, på trening osv. DETTE utstråler sosial status, noe jenter ser etter i en mann. Her kan du trigge følelser hos jenta, som gjør at hun blir interessert på en genuin måte. Men se på alle interaksjoner med jenter som "trening". Prøv å eskalere, spør om en jente vil være med på en tur eller kaffe, eller øl. Når kjemien er der vil de ha kontakt med deg. Jenter er faktisk tiltrukket av menn. Noe som er lett å glemme når ting ikke går helt veien. 

 

Endret av Freddy91
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Gjest b4e79...e64
Gjest 83070...59a skrev (På 19.3.2020 den 13.06):

Mann med det meste på stell. Utdanning, bil, leilighet, jobb, venner. Hobbyer å drive med. Ikkje kjæreste. Kjæreste har jeg ikke hatt på noen år. Hadde kun kjæreste et år under studiene. Prøver Tinder, men ikke noe hell. Savner å ha noen. Har lyst på sex. Har ikke pent ansikt, men grei kropp og god fysisk form. Får få matches på Tinder. De matches jeg får, svarer knapt. Får jeg en date, så treffes vi bare 1 eller 2 ganger. Virker som en bra fyr, sier dem. Men kjemien er ikke der. Er forsåvidt enig. Kjipt er det likevel. Jentene er pene, og jeg skulle gjerne hatt sex. Noen virker veldig oppegående. De skulle jeg gjerne satset på noe langvarig med. 

Syns det er vanskelig. Veldig få vil treffe meg på Tinder. Møter ikke jenter gjennom hobby. Blir dating noen gang lettere? Burde sikkert finne arena utenom Tinder. Vet ikke hvor. Lei av å bli avvist. Lei av å ikke strekke til. Kjipt å bli valgt bort. Spesielt når noen venner drar damer i hytt og pine. De bryr seg mindre. Naturligvis, fordi jenter vil ha dem. 

Blir det lettere? Må jeg akseptere å være uønsket for dating? Andre som har lignende erfaringer?

Anonymous poster hash: 83070...59a

Nå er ikke jeg mann, men en dame. Ja jeg har lignende erfaring. Er uønsket og valgt bort av mannfolka der ute, de har lav terskel for å behandle meg dårlig, kreve av meg og dumpe meg. Er ikke noe galt med utseendet eller personligheten min, men er ikke akkurat en de vil jakte og jobbe for å få som kone og mor da. Uten å forstå hvorfor da og det er veldig sårt når man savner en fast mannekropp man er skikkelig tiltrukket av og som er det tilbake. Det er jo mange slags rare folk der ute som får partnere og blir elsket for alle feilene sine etter det jeg oppfatter, men opplever selv at alle hele tiden har noe å ta meg på for å ikke fortjene kjærlighet, inkludering og aksept. Man er aldri bra nok for noen og må tåle mye stygge blikk når jeg er å handler foreks. 

Anonymous poster hash: b4e79...e64

Lenke til kommentar
Gjest b4e79...e64
Villfaren skrev (På 21.3.2020 den 11.38):

Til trådstarter. 

Ja, dating blir bedre. 

Jobb med selvtilliten, gå på dates for erfaringen så skal du nok se det løser seg til slutt. 

Og ikkje se på avvisning som ett nederlag, men heller at dere rett og slett ikkje passer sammen. Så enkelt. 

 

Men folk påstår at de ikke passer sammen med noen på veldig tynt grunnlag. Man må bo sammen i noen år før man faktisk kan si om man passer sammen eller ikke. At man dater noen og de mener man ikke passer sammen eller ikke er den»rette», blir for teit rett og slett. Og man er ikke særlig partnermateriell når man mener noen ikke passer sammen grunnet «feil» utseende eller at personen har egenskaper eller en væremåte. Folk må bli flinkere til å feie for egen dør istedet for å dømme andre så hardt hele tiden på ingen grunnlag. Det er gjerne de mindre attraktive mennene som mener at den og den ikke passer sammen og er kresne og sære. Er heller ofte de som absolutt ikke passer sammen, som gjør hverandre ustabile og er slemme mot hverandre som blir hos hverandre, gifter seg og får noen stakkars barn som må lide gjennom foreldrenes konflikter. Det er altfor mange barn der ute som ikke har det bra hjemme og som har dysfunksjonelle foreldre. 

Anonymous poster hash: b4e79...e64

Lenke til kommentar

Hold deg unna Tinder TS hvis dette gir deg dårlig selvtillit. Tinder er damenes marked, og som mange sier å få seg date på tinder er ikke bare bare.

Damer kommer når du minst venter det så slapp av det kommer. Er selv singel og veldig fornøyd med det. Du må være fornøyd som singel og med deg selv før man kan vurdere å få seg kjæreste. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...