Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dere menn: hva gjør at dere faller for en jente?


Gjest 5d75c...d22

Anbefalte innlegg

Gjest 5d75c...d22

Hvis vi ser bort fra karriere, utseende osv og kun ser på det indre. 

Hva er det dere faller for ved ei jente i væremåte og tankegang? 

Anonymous poster hash: 5d75c...d22

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest ac00e...16c

Smilet,  blikket, humor.  Jeg kan ha sans for jenter som ikke tar seg selv høytidelig, lekne. Må ikke være sylslanke, men fint.med litt former. Like å bli klemtr og kost .med. 

Anonymous poster hash: ac00e...16c

Lenke til kommentar
Gjest 5d75c...d22

Interessant. Hvis en dame uttrykker sjalusi, er det neitakk med en gang? Det er jo forskjell på sjalusi, hvor går grensen der? Jeg vil tro at dere kanskje sikkert bare synes det er søtt med litt sjalusi i starten når dere er i flørtefasen og hun ønsker å ha deg for deg selv? 

Anonymous poster hash: 5d75c...d22

Lenke til kommentar

Litt sjalusi er søtt, altså bare små ting som viser at hun er redd for å miste deg. Men om det blir sykelig sjalusi, og at det går utover humør og hverdagen da er det en dealbreaker.

Dama mi bruker å spørre hvor jeg har vært bare jeg går ut døra en liten tur, og det synes jeg kan være søtt. Når jeg tullesvarer at  jeg har vært å besøkt den andre kjæresten min så ler hun bare. Altså hun er egentlig ikke så veldig sjalu.

Hadde hun blitt sur og begynt å kreve seriøse svar på slike ting da synes jeg ikke sjalusi er så veldig sjarmerende lengre.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Alt har jo en del og si i grunn. Men hovedtrekkene jeg finner attraktiv er humor, godt humør/utstråling, og i grunn bare være seg selv. Alt som kan oppleves som fake for og prøve og "forbedre" noe med deg selv lurer ingen andre enn deg selv. Så uansett hva du prøver og endre eller forbedre (når det kommer til væremåte eller utseende) vil ha en større negativ effekt enn en positiv imho. Så i grunn bare vær deg selv 100%. Om du er deg selv 100% og det ikke er "god nok" for partneren din, da passer dere ikke godt ilag. Så enkelt er det i grunn, selv om man ønsker jo at man passer godt ilag ettersom dere begge er på jakt etter et bra forhold. Men den enkle veien er ofte ikke god nok.

Endret av VNNI
skriveleif
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...