Gå til innhold

Laptop til lillebror for skole, generelt hjemmebruk og lett spilling


Anbefalte innlegg

Hei! Skal hjelpe min lillebror på 12 med å få sin første laptop. 

Han trenger først og fremst en laptop til å gjøre lekser hjemme. Men også kjekt å kunne bruke den til lett spilling. Ellers vil den jo bli brukt mye til Netflix, streaming og generell surfing. 

Jeg tenkte først og fremst på Dell XPS, men når jeg så at de ligger på 10k og oppover ble det uaktuelt. Greieste alternativet jeg har funnet til XPS er da Lenovo ideapad, spesifikt denne: https://www.komplett.no/product/1140779/demovarer/pc-nettbrett/demo-baerbar-pc/lenovo-ideapad-s540-156-fhd-demo# 

Nå har han fortalt meg at budsjettet hans blir på alt fra 5000 til 8000. Han har Ipad som hyppig brukes til alt av streaming og litt spilling, ellers har han både en Switch og en Playstation til spilling, så jeg tenker at noe gaming pc er virkelig ikke nødvendig. Er først og fremst laptop med office for skriving med lekser han trenger seg en laptop til. Men jeg tenker som så at når man først kjøper en laptop så er det greit å ha en som vil holde seg i lang tid. Også om han skulle få lyst å spille på fortnite kontoen sin på data så er det jo kjekt å ha muligheten, evt noe lettere spill. Jeg har spurt om det er noe spill han er ute etter å spille på data, men det er egentlig ikke det. Han vil bare ha muligheten til å laste ned Steam og titte rundt egentlig.

Syntes dere at den Lenovoen jeg har linket virker grei? Noen andre alternativer hadde også vært fint å titte på:) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...