Gå til innhold

Horizon Zero Dawn kommer til PC til sommeren


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"And to maybe put a few minds at ease, releasing one first-party AAA title to PC doesn’t necessarily mean that every game now will come to PC. In my mind, Horizon Zero Dawn was just a great fit in this particular instance. We don’t have plans for day and date [PC releases], and we remain 100% committed to dedicated hardware."

Haha, så bullshit. Rimelig åpenbart at dette er ett eksperiment fra Sony sin side for å teste etterspørselen, og hvis dette er en salgssuksess på PC (noe det garantert blir) så kommer slusene til å åpnes etterhvert for resten av titlene deres også. Exclusivitet til én plattform gir null mening for en business som har som hovedmål å tjene penger, spesielt når de begrenser seg til bare ~100 millioner spillere. Kostnadene rundt spillutvikling har forøvrig eksploder så kraftig fra generasjon til generasjon at nødvendigheten for å nå flere spillere utenfor PS-konsollene var dømt til å skje før eller senere uansett.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Er vel ikke ukjent at det er software salg sony tjener penger på, hardware er svært begrenset om noe fortjeneste på i det hele tatt, så tror nok de gjør lurt i å teste ut vannet litt her, største potensielle tapet er vel færre som eventuelt subscriber på PS+ som sikkert er en ganske profitabel melkeku.

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...