Gå til innhold

Koronaviruset og fotball (datoer i førstepost)


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
MartinF skrev (31 minutter siden):

Nesten en ukelønn mao. Altså, good for him, men det er jo ikke en voldsom sum for en som tjener 20 mill pund i året.

Joda, men har du gitt 10000 til en god sak i år? (Og det er sikkert ikke det eneste han gir til). 

(Jada, jada, jeg har heller ikke gitt så mye og det er tross alt forskjell på de som tjener så mye og vanlige lønner. Men det blir litt for dumt å klage på privatpersoner de når de gir penger). 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Riktig det, han donerte anonymt.

Synes vi heller kan sette pris på spillere som personlig donerer millioner av kroner til dette her, og forøvrig masse penger ellers utenom dette også til diverse organisasjoner og saker. De tjener mye penger, men det er det også mange andre som gjør uten å donere så mye :) 

Lenke til kommentar

Det kan være flere grunner til at spillerne har sagt nei i Barcelona så vi kan vente litt med å konkludere før vi har detaljer. For eksempel i Sion, hvor det ikke ble gjort på en ordentlig måte av klubben fra start av. Men Barcelona-spillerne bør helt klart ta lønnskutt, dette kommer til å vare lenge og selv om det ikke ser sånn ut så drives mange store klubber på marginer de også.

Flere engelske aviser skriver nå om at Premier League og klubbene der samarbeider om en redningspakke på over 100 millioner pund til klubbene nedover i divisjonene. Mange står i fare for konkurs. Det skal innebære lønnskutt på mellom 20% og 50% for samtlige spillere i Premier League. Konsekvensen dersom det ikke gjøres noe er at avstanden mellom de største og minste klubbene vokser seg for stor økonomisk.

Et annet stort problem er tv-rettighetene som uteblir, det er bare i Premier League snakk om et tap på hele 750 millioner pund i tv-rettigheter hvis sesongen ikke spilles ferdig. Disse pengene skal egentlig fordeles på klubbene, men kan altså gå tapt.

Kane ber om avlyst Premier League-sesong hvis den ikke er ferdig før juli

Viruspandemien har satt en midlertidig stopper for Premier League. Tottenham-profil Harry Kane ber om at sesongen ferdigspilles innen juni eller annulleres.

– Å spille i juli og august og forskyve neste sesong ser jeg ikke mange fordeler med. Men selvsagt vet jeg ikke mye om arbeidet i kulissene, sa Kane i en direktesendt samtale med Jamie Redknapp på Instagram søndag.

– Hvis sesongen ikke er fullført i slutten av juni, må vi se på mulighetene og se fram til neste sesong, fortsetter Tottenham-spissen.

https://www.tv2.no/sport/11339473/

Mener Liverpool bør tildeles ligatittelen hvis sesongen avlyses

Dersom Premier League-sesongen avlyses, mener Manchester City-spiller Ilkay Gündogan at det vil være rettferdig å tildele Liverpool ligatittelen.

– For meg vil det være ok, ja. Som sportsperson skal man være rettferdig, sier City-spilleren til den tyske TV-kanalen ZDF.

https://www.tv2.no/sport/11339694/

Lenke til kommentar

Det er sikkert ingen som protesterer veldig på å gi Liverpool tittelen, men hva med alle de andre? Skal tabellen bare fryses, så de som ligger nederst nå rykker ned? Og de som ligger an til opprykk i divisjonene under rykker opp?

Jeg tror at hvertfall de som ligger på nedrykksplass per i dag vil protestere "litt" på det. 

Eller kanskje ingen skal rykke opp / ned? Blir sikkert dårlig stemning av det og? 

Lenke til kommentar

Det blir dårlig stemning uansett hva som skjer nå, så her blir det kompromiss. Eneste de aller fleste er enige om nå, er at Liverpool får tittelen ja. 

De er helt nødt til å få avsluttet sesongen på en mest mulig rettferdig måte, ellers blir det søksmål og dritt i årevis fremover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...